Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne Złodziejka Dusz

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą udało mi się utworzyć klucz i otworzyłem sobie skrzynkę, a z niej wypadł taki oto skin -

Ff5GVLw.png

Z jednej strony pierwszy raz widzę na oczy, może dlatego że rzadko ostatnimi czasy grywam w lola, a z drugiej strony widzę że jest on niedostępny. Czy w takim wypadku jak na niego uzbieram i stworze to będę go miał, czy tylko przy eventach a'la halloween?

@Edit I jeśli ktoś mógłby mi objaśnić co oznacza ten fioletowy kryształek pod skinem to byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Wiem o co chodzi w skrzynkach, mój temat tyczy się tego skina bo jest on po prostu niedostępny w grze. Swoją drogą z jakiej okazji i kiedy był dodany do gry? W końcu Kalista ma chyba skina o tej samej nazwie

Opublikowano

To jest tak rare jak Hextech Annie, zwieksza nawet wartosc konta. Jak go odblokujesz to bedziesz miec na zawsze, farcik. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Czyli żeby go odblokować to i tak potrzeba skrzynek mniej więcej za 50 zł.. no nic, a dużo podnosi wartość czy minimalnie, zastanawiam się czy nie lepiej rozmienić go na te pomarańczowe kryształki bo ma ich sporo

Opublikowano

Czyli żeby go odblokować to i tak potrzeba skrzynek mniej więcej za 50 zł.. no nic, a dużo podnosi wartość czy minimalnie, zastanawiam się czy nie lepiej rozmienić go na te pomarańczowe kryształki bo ma ich sporo

A żeby go wydropić/zrobić z gemstonów  mozna wydac nawet kilka tyś zł.Ja bym zostawił nawet samego sharda , bo przerabiać na esencje się go nie opłaca tym bardziej , że z tego co widać nie masz nic do aktywacji więc nich sobie leży, co Ci szkodzi? :D

Edit: ten "kryształek" to rodzaj łupu w załeżności od wartości skina w rpkach / jego rodzaju (np legendarki / ulitmate)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...