Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lostorage Incited WIXOSS - Dyskusja

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy jest sens produkowania się, no ale ok... 

T1cOcCA.jpg

Info:

MAL

Pierwszy sezon

Drugi sezon

Nyaa

Oficjalna strona

Opening:

https://www.youtube.com/watch?v=CSpqe4Iy_mc

Ending:

https://www.youtube.com/watch?v=cXpjnrXS93w

Uprzedzając pytanie "Czy brać się za poprzednie części?". Zależy. Jeśli nie przepada się za postaciami, które: starają się wszystkich udobruchać, poświęcają swoje marzenia w imię przyjaźni itd., a ich nadmierna empatia przewyższa Himalaje - no to można się trochę pomęczyć. Jednak są i zalety:  problemy niektórych postaci i ich dylematy, klimat, OST. 

Co do powyższego tytułu. Jak na razie rozpoczyna się znośnie, choć oczywiście główną bohaterką jest ten typ postaci, za którą mało kto przepada... No, ale cóż zrobić? Plusem jest kreska, która lepiej się prezentuje od poprzednich części (a przynajmniej tak mi się wydaje). Fabularnie, przypuszczam, nie będzie jakieś innowacji - klasyk. Gra, w której przegrana ma wielkie znaczenie dla postaci oraz dla świata. Tylko jak to się potoczy? W Infected i w Spread było to nawet bardzo fajnie ukazane, także liczę, że i tu pojawi się coś takiego. No i oby klimat dopisywał. A, i żeby OST był spoko ( chociaż i w 2 odcinku pojawiło się parę fajny ostów). Tego sobie życzę xD

Oho, czyżby już pod koniec coś zaczęło się dziać? 

gfgdf

Opublikowano

@indywidualistaA, ile karcianki jest w tej karciance? To chyba najważniejsze dla mnie w takich tworach.

Cóż... Jeśli chodzi o zasady.. to c***a nie mam pojęcia co tam się dzieje. Walki wyglądają tak:

>Grow up

>Select skill

>attack/defense

>end tour 

I przy tym wszystkim towarzyszą właśnie problemy postaci, ich psychika itd itd. Chociaż nie wiem czemu, ale akurat tutaj coś strasznie twórcy tną te walki. W poprzednich częściach raczej było 1 walka = prawie cały odcinek walki. Ale też to nie jest seria, gdzie tylko są walki. 

Chyba jakoś to wytłumaczyłem? :/

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...