Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OnlyHC - Poszukujemy wsparcia

єяιρѕσи

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No WAY!

Siemanko, jako iż ostatnio serwer nam się posypał i zostałem sam (bez współwłaściciela), szukamy osób, które pomogą nam wypromować serwer i wyprowadzić nas na prostą. Serwer ma potencjał, od autorskich pluginów do swoich innowacyjnych pomysłów.

KAzJ1NC.jpg

Współwłaściciel

KAzJ1NC.jpg

Szukam ogarniętej osoby, która pomoże mi w prowadzeniu serwera i będzie mogła zaoferować coś od siebie co będzie dla nas korzystne.

KAzJ1NC.jpg

Sponsor/Reklamator

KAzJ1NC.jpg

Na chwilę obecną sprawa wygląda tak, że serwer ma na czym stać i stoi stabilnie, bardziej zależy mi na wkładzie finansowym w reklamy, itp.

Pomocnik
Opublikowano

Szkoda serwera. Właściciel wkłada cała prace w niego pisąc autorskie pluginy! Dziś przez dzień wbiły może 2-3 osoby. Anyway.

Masz rekrutacje na moderatora ew. Helpera?

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

zacznijmy od tego ze zaden twoj serwer nie stal dluzej niz 2 tygodnie...

a my zacznijmy od tego, że Twoje zdanie na tym forum sie nie liczy, więc nie wiem, dlaczego sie wypowiadasz. 

Opublikowano

a my zacznijmy od tego, że Twoje zdanie na tym forum sie nie liczy, więc nie wiem, dlaczego sie wypowiadasz. 

areczek myslisz ze jestes jedynym ktory moze sie tu wypowiadac ? wypierdalaj gownoprogramisto sprzedawac swoje pseudo pluginy... moze kiedys sie nauczysz javy 

Opublikowano

areczek myslisz ze jestes jedynym ktory moze sie tu wypowiadac ? wypierdalaj gownoprogramisto sprzedawac swoje pseudo pluginy... moze kiedys sie nauczysz javy 

Hahahah powiedział pochwal sie swoimi umiejętnościami jeżeli taki dobry z ciebie programista to udowodni to jakoś a nie mówisz na innych :). Polecam właściciela jeden z najlepszych programistów na scenie minecraft w polsce :). Dobry właściciel 

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hahahah powiedział pochwal sie swoimi umiejętnościami jeżeli taki dobry z ciebie programista to udowodni to jakoś a nie mówisz na innych :). Polecam właściciela jeden z najlepszych programistów na scenie minecraft w polsce :). Dobry właściciel 

eripson aka xkrejzi  najlepszy programista xDDDDDDDDD o gurwa prawie z fotela spadlem jak to przeczytalem XDDDDDD dobry wlasciciel ktorego serwery maja po 2 dniach max 10 graczy :D :D :D :D 

ja tam mistrzem w javie nie jestem i go nie udaje w przeciwienstwie do pewnych osob... zajmuje sie bardziej niskopoziomowym jezykiem 

Opublikowano

eripson aka xkrejzi  najlepszy programista xDDDDDDDDD o gurwa prawie z fotela spadlem jak to przeczytalem XDDDDDD dobry wlasciciel ktorego serwery maja po 2 dniach max 10 graczy :D :D :D :D

ja tam mistrzem w javie nie jestem i go nie udaje w przeciwienstwie do pewnych osob... zajmuje sie bardziej niskopoziomowym jezykiem 

Człowieku co ma liczba graczy do umiejętności ? To że nie stać go na reklamy za 600 zł to nie znaczy że źle prowadzi serwer ;) hoho spadłeś z krzesła to dorównaj mu :P wtedy pogadamy

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...