Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AstralMU S9.5 PREMIUM SERVER | 300x | 40% | OPEN 15-10-2016

battlecore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13962514_168417606900440_158569634426074

About Astral MU Season 9 Ep 5 Battle Core !

Server Grand Opening 15 October !

Opening Time - 18:00 (+2 GMT) !

SERVER TIME : 18:00

Our goal is to have an internation long term servers, with regular updates, fixes and changes.
In future, we would also like to open another rate server to have different servers for members of different taste
We are using premium IGCN files and the server is hosted in Europe

Website : http://www.astralmu.com
Facebook : http://www.facebook.com/astralmu
Forum : http://astralmu.clanz.co/

info.jpg

Astral MU Season 9.5
Server Online : 24/7
Dedicate Server : Yes
WEBSHOP - VIP
Create characters : DL - 220 , MG - 220 , RF - 250 , SUMM - 250 .
Tip for fans MagicGladiator : here you can play quietly with him .
Astral MU value: ZEN , Jewels .

conf.jpg

Warrning :
Server is easy but at the same time and a little hard , only for real players who hate webshop and vip .
Mu Season 9
Exp : 300x
Master Exp : 100x
HP Mobs : 50%
Reset Character : 400 level , ZEN Request : 4.000.000 * (Zen Multiplied by Resets)
Reset Character Info : Once at 20 minutes (To stoping farmers)
Keep Stats : No , 700 * RR (Bonus LevelUp Points after reset character is multiplied by resets)
GrandReset : 50 Resets / GR ZEN 1.900.000.000 (After GR all points remain to make faster first Reset then back to normal)
GrandReset Reward : 5000 FreeAddPoints + 3000 Bonus Credits
Grand Reset Reward Custom HOT NEW 

gold_goblin_coin.jpg

Each Reset Reward : 5 Credits
Post command cost : 500.000 ZEN

poilvl.jpg

Normal / Marlon 
DK : 5/6 
DW : 5/6 
Elf : 5/6 
SUMM : 5/6
MG : 7 
DL : 7
RF: 7

event.jpg

Mu Online 
Events & Drop / Reward :
Arca War Battle - Ancient Items 
Blood Castle - Exp x2 + wcoins + items from 1 chaos up to Gold/Silver Key , AA weapons , Muun pets / Panda and many more . 
Warrning : BloodCastle can be close it only after 5-10 minutes , you cant take AA Weapon and close itimmediately,you have to wait to time pass
Devil Square - ZEN and Exp x2 
Chaos Castle - Jewels 
White Wizard - Ring 
Medusa Invasion - wcoins + Items
Golden Invasion - BOK Of Kunduns 1-2-3-4-5
Red Dragon Invasion
Happy Hour Event - Exp and drop x2
Santa Event - wcoins / items
Skeleton King Invasion - wcoins
Loren Deep - Exp x2
BALGASS 
Nightmare
Hatchery - Exc items Season1 + S2 + (Socket LOW Drop)
Last Man Standing
Varka -
Lord Silvester - wcoins + Ancient items low drop
Castle Siege

download.jpg

http://astralmu.com/downloads

custom.jpg

- Selupan + Medusa HP+DMG Increases
(Can be killing in party full + players minimum 10 resets)
Drop good Items S1-S2+Socket2+Wcoins 80

LordSilvester + Kundun7 HP+DMG Increases
(Can be killing in party full + players minimum 20 resets)
Drop good Items S2+Socket3+Ancient+Wcoins 100

- Icarus ZEN Drop Increases
- Kalima7 Exp Increases
- New MUUN Pets 
- Lucky Coin 10x / 20x / 30x Exchange
- Off trade items for wcoinc Guide 
- Recconect System Astral Mu

- New Mini Maps (In some maps you cant see all spots , 

- Change Credits to WCoinC into website
- Wcoins points to win events 
- Wcoins points to kill BOSS: Selupan, Medusa, Nightmare, Lord Silvester 
- Marry system
- Mubot system (MuHelp)
- Battle ring Lorencia
- Market system website
- Vote System and get free credits

- Party Exp Server x500 :
--- Normal Party --- ( Bonus XP + )

2 Characters: x75
3 Characters: x80
4 Characters: x95
5 Characters: x100
--- Bonus Party --- 

Bronze Party (3 different characters classes): x90
Silver Party (4 different characters classes): x150
Gold Party (5 different characters classes): x175

Commands:
/add stats (/addene, /addstr, /addagi, /addvit, /addcmd)
/requests off/on
/prop & /teleport wife/husband (Marry System)

/setparty (set auto party accept , example /setparty 1234 , 1234 is pw auto accept
you can set what pw you want and share with your friends and tell to wisper you with pw)

Astral Mu Season 9 Ep 5 

Astral_Mu_Arena_Spot_1.jpgAstral_Mu_arena_spot_3.jpg

Opublikowano

Serwer fajny ale niestety całkowicie PAY FOR WIN. Już w pierwszy dzień pojawiło się kilku graczy z itemami FO i wypasionymi wingami lvl 4. Niby można za resy i vote uzbierać na te wingi  (zajmie to normalnemu graczowi ze 2 tyg) ale te osoby ani nie zbierały ani nie kupiły ich za donate. Na stronce łatwo sprawdzić ile wingów i jakie zostały sprzedane i te wingi nie sprzedały się ani raz a ludzie latają w nich. Co świadczy tylko o jednym - zostały edytowane przez admina i rozdane znajomym czy kumplom.

Nie przeszkadzało by mi to gdyby te osoby zachowywały się normalnie ale jak taka osoba zabija ci w icarus energy elfa z party tak dla zabawy to niesamowicie wkurza.  Gra wtedy traci jakikolwiek sens. Ustawienia jolowania itemków bardzo niskie chyba po to żeby nie wbijać samemu optów. Często jole nie wchodzą nawet po 8-9 razy w item z luckiem.  Piórka w Icarus nie wypadają albo mają mega niski procent dropu. Siedziałem tam 3h i nie znalazłem żadnego a nie biłem firanki tylko wyższe mobki. Większość ludzi jak sprawdziłem kupuje piórka na stronce. Sam też to zrobiłem wydając coinsy za vote.

Opublikowano

itemki da się zdobyć to jest kwestia czasu jest vote, za resy dostaje się, wymiana czasu online za gr jest spora ilość wcoin za tydzien wszystko się wyrówna, donate niestety musi być admin sporo zainwestował w ten serwer pliki profesjonalne premium bardzo drogie do tego host drogi i reklama 

gra się przyjemnie zapraszam

Opublikowano

Napiszę jeszcze kilka słów o graczu Lolenson. Ten człowiek nie potrafi grać normalnie - wpakował 40$ biedak żeby kupic itemki fo i wingi lvl4. Jak napisałem, że serwer dla donatorów i kumpli admina to mnie zwyzywał na privie. To Polak ale wstyd mi za takich pajaców. Chcesz wydawać człowieku kasę na prywatnych serwerach, żeby swoje Ego podnieść twoja sprawa. Ja wolę uczciwą grę fair play. Stać mnie na to, żeby kupić itemy czy seale w shopie za realna kasę ale tego nie robię bo w przeciwieństwie do ciebie mam zasady i na privach nie wydaje kasy.

Przypuszczam, że ten koleś to battlecore który tak reklamuje tutaj ten serwer.

Przestrzegam wszystkich przed tym rumuńskim serwerem. Zero sensu grania chyba, że lubicie płacić za grę, seale, pandy i itemy fo.  W przeciwnym razie nawet jeślibyście zbierali coinsy za vote i resy to nie uzbieracie na itemki w których łażą kolesie pokroju Lolenso przez co najmniej następnych kilka tygodni.

Opublikowano

No nie przesadzałbym. Jaka 'masa polaków dużo polskich guild' ???

Żarty chyba jakieś sobie robisz-na serwie jest słownie jedna polska gildia FEAR - ilość członków całe 6 postaci. Drugą gildię 'POLAND' założyliśmy z dwoma kumplami ale już tam nie gramy. Rozumiem, że będziesz reklamował ten badziewny serwer dla sponsorów bo szkoda wydanej kasy na wingi i itemki..

ODRADZAM GRANIE NA TYM RUMUŃSKIM SERWERZE PAY 4 WIN!

Opublikowano

na wiekszość serwerach jest webshop donate jakos to nikomu nie przeszkadza wchodzisz na serwer z donate i masz pretensje ze jedni maja itemy a kazdy item mozna zdobyc w grze 

zapraszam

Opublikowano

Masz rację na większości serwerów jest webshop i donate ale nie w tej formie tzn nie sprawia to aż takiej różnicy w grze. Rozumiem, że w webshopie mogą być różne itemki ale na pewno nie full option +15 czy super wingi. Zastanawiam się po co w ogóle grać jak masz już pierwszego dnia super ubraną postać?.. Może po to żeby pokazać potem wyższość nad zwykłymi graczami i trochę ich pognębić?..

Naszego energy elfa dzisiaj właśnie taki koleś (z gildii ANAF) z donate z super wingami dwa razy zabił tak dla sportu w icarus. Pokazał jaki to jest gieroj w itemkach FO i wypasionych wingach, gdy my biegaliśmy w wingach lvl1.. 

Co ciekawe na stronce można sprawdzić ile zostało sprzedanych jakich itemków. Porównując to w co są ubrani ludzie z topki serwera okazuję się, że większość nie nabyła tych itemków/wingów za credyty ale w jakiś cudowny sposób została ich właścicielami. Ciekawe w jaki niby? -Ano prosty wyedytowany przez admina. Może kilka osób wpłaciło donate ale reszta, całe grono kumpli admina zostało przez niego kompletnie ubrana..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...