Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM nakazuje mi zmienić nick

Be Quiet !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawniej gmy na PL byli milsi ;D

Jeśli chodzi o tę sytuację to myślę że ich regulamin wymaga reform bo nie dość że i tak marnie tam z graczami to jeszcze mają spiny o nick.. Jeżeli już to powinni zmienić Ci nazwę za darmo. Pisz najlepiej do supportu

Opublikowano

Powiedz mu ze tak masz na nazwisko i jeśli ma z tym jakiś problem to spotkacie się w sądzie.

Sprawa rozwiązana ;-)

Tak swoją drogą to zastanawiam się czy osoby z wulgarnymi nazwiskami np. Cipka Chujek, Fiutek mają cenzurę w dowodzie :-D

Opublikowano

Gosciu jest smieszny. Pisz do supportu, moze to jakis testowy GM, albo sa juz na niego jakies skarki plus dojdzie Twoja. Przeciez kiedys byla sytuacja ze GM za darmo zmienił komuś nick. Co to za naciągacz xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Twój nick z 2giego screena nie podlega zmianie także, ale dla pewności zgłoś to na support gołym okiem widać, że ten GM to laik... 

Opublikowano

http://prntscr.com/cu5o1i także tego panowie.

ogromna firma każe ci kupić smy na zmiane nicku bo jak nie to ban rzeczywiście masz racje. @1361622928-U485574.pngBezProcentów

miesiąc grałem i nic nikomu się nie stało ale w/e metinowe zasady.

W takim razie przekładaj EQ i zaczynaj od nowa. Duzego lvl tam nie masz takze mała strata (nie wiem jak skille). 

Ale i tak dla mnie to patologia xD.

"bigChuy" no takie wulgarne ... 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Nie kazdy GM uzna Twoj nick jako 'wulgarny' Yukio jednak jest wyjatkiem, dla pewnosci napisz do supportu :)

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

ogromna firma każe ci kupić smy na zmiane nicku bo jak nie to ban rzeczywiście masz racje. @1361622928-U485574.pngBezProcentów

@ZagajQ mam zamiar teraz buyffkiem grać z kolegą tylko problem z kupnem eq nikt nie ma nic dla szamana do 40lvl

Ale to tak samo jest chore jak robienie wulgarnego nicku :P

Nawet nie wiesz ile osób dostało bana wcześniej, bo ten zwój jest od niedawna na pl. Sam kiedyś za nick "HWDPol" dostałem bana na plu bez żadnych informacji więc.. od tamtej pory umiem czytać zasady, do których muszę się dostosować tak i pewnie Ty teraz będziesz bardziej uważny :)

Opublikowano

@ZagajQ mam zamiar teraz buyffkiem grać z kolegą tylko problem z kupnem eq nikt nie ma nic dla szamana do 40lvl

Ale to tak samo jest chore jak robienie wulgarnego nicku :P

Nawet nie wiesz ile osób dostało bana wcześniej, bo ten zwój jest od niedawna na pl. Sam kiedyś za nick "HWDPol" dostałem bana na plu bez żadnych informacji więc.. od tamtej pory umiem czytać zasady, do których muszę się dostosować tak i pewnie Ty teraz będziesz bardziej uważny :)

Kierujesz tego posta do mnie? Piszesz "pewnie Ty teraz bedziesz bardziej uważny". Ale ja akurat nie mam problemu z wulgarnymi nickami xD. Chociaz masz racje, ze to jest rownie chore co wymyślanie takieg nicku ;)

I nadal uwazam, ze bigChuy nie jest wulgarne, tak samo jak Twoje HWDPol, ale to zalezy od tego, jak się na to patrzy (no i to ze gra jest chyba od 12lat). 

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jednak kończe gre na plu po tym jak dostałem informacje ze mam bana za 48h dalej bana nie mam a juz eq sie pozbylem i mialem zaczynac na buffce grac jednak jak nie dali mi bana i moglem sobie spokojnie wojem grac dalej z moim starym eq troche to jest frustrujace wiec koncze tam gre.

nie polecam PL'a

Opublikowano

Zawsze możesz zgłosić na support to jak SM się do Ciebie odnosiła, zapewniam, że więcej kaprysków już nie będzie miała - oduczy się.
O ile to nie ona odbierze ticketa. xD

Opublikowano

Od zawsze na pl'u była cenzura wylgaryzmów, kiedyś sam do koleżki leciałem usunąc postac i przenieśc medal bo 'cenny', wulgarny nick, miałem szamanke ~20lv.. (metin mi nie działał,  a wjebałem sie przez ticket [ http://www.mpcforum.pl/uploads/images/149801476821221136490.png ] )

To tak samo jakbyś napisał do kogoś ty kurvvo vvyrucham ci matke, ale niee...? skąd? kurv.vo / v.vyrucham to nie wylgaryzmy... rozpierdalacie mnie ludzie czasami swoją głupotą  :((  :((  :((

ps. 43lv na pl'u bije sie 3 dni..  T_T  :v  xD

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Od zawsze na pl'u była cenzura wylgaryzmów, kiedyś sam do koleżki leciałem usunąc postac i przenieśc medal bo 'cenny', wulgarny nick, miałem szamanke ~20lv.. (metin mi nie działał,  a wjebałem sie przez ticket [ http://www.mpcforum.pl/uploads/images/149801476821221136490.png ] )

To tak samo jakbyś napisał do kogoś ty kurvvo vvyrucham ci matke, ale niee...? skąd? kurv.vo / v.vyrucham to nie wylgaryzmy... rozpierdalacie mnie ludzie czasami swoją głupotą  :((  :((  :((

ps. 43lv na pl'u bije sie 3 dni..  T_T  :v  xD

jak 3 dni? jak 30 lvl mozna wbic w 1h, lol

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Zawsze możesz zgłosić na support to jak SM się do Ciebie odnosiła, zapewniam, że więcej kaprysków już nie będzie miała - oduczy się.

O ile to nie ona odbierze ticketa. xD

Nic jej nie zrobią, bo źle czy lepiej - działa w dalszym ciągu z regulaminem, tabela kar została usunięta jakiś czas temu, więc każdy GM rozwiązuje sprawy indywidualnie. A co dopiero SGM. Skargę na SGM można walnąć tylko do GA, ale nic Ci (jemu) to nie da.

Poczytaj sobie o MT2International i/lub obejrzyj filmik na kanale takiego jednego (lepszego od Cb) YT-bera - Daniela MPCforum Gabrysia o historii Metina. Tam jest o przekrętach, gdzie nie wszyscy ponieśli konsekwencje (te mniejsze przekręty nie są karane, większe tak, bo społeczność wymusza to, możesz uciszyć jednostkę, ale nie całą społeczność) i o fatalnej polityce GF. Na koniec w tymże filmie jest powiedziane co-nieco o tabeli kar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...