Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serial

Nameless.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Szukam jakiegoś mało popularnego serialu, który ma już chociaż z 3 sezony i cały czas trzyma w napięciu. Popularne już widziałam, a nuży mnie czekanie na dalsze odcinki, więc muszę na czymś zabić czas. 

Jedynie współczesność lub przyszłość. Nie chcę cofać się do czasów, gdy telefon komórkowy to było "OMG!!!1111!!!!1!oneoneone!!!". 

Jestem wybredna, ale uwielbiam fantasy, akcję, umięśnione klaty, przystojnych aktorów, dramy i homoseksualistów. Oczywiście serial może nie mieć tych wszystkich cech ;p 

Z góry dzięki. 

PS Nagrodzę lajkami, jeżeli ogarnę ile ich mogę dać. 

PS2 Parkourowcy też mmmmm 

PS3 Proszę bez horrorów

PS4 Za dużo tych PS ._.

Opublikowano

Witam. 

Szukam jakiegoś mało popularnego serialu.

^

@QuarK powinnam dać łapkę w dół za czytanie ze zrozumieniem. :<

Jednakże jestem bardzo litościwą osobą i dam lajka za te ładne kwadraciki. Proszę to docenić, bo wszystkie te tytuły już widziałam. :( (niekoniecznie od deski do deski)

Opublikowano
Jestem wybredna, ale uwielbiam fantasy, akcję, umięśnione klaty, przystojnych aktorów, dramy i homoseksualistów. Oczywiście serial może nie mieć tych wszystkich cech ;p 

Zamiast fantasy będzie trochę historii, ale reszta pasuje do Twojego gustu. Sprawdź serial Spartakus. Nie wydaje mi się aby był on z tych topowych dla przeciętnego Kowalskiego.

Chcesz przystojniaków i akcję, to sprawdź serial Strike Back, który jest typowym serialem akcji. Z tym, że "dwóch przystojniaków" pojawia się dopiero od drugiego sezonu.

819531478353821175209.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że nie określiłeś w jakich typach gustujesz. Osobiście jestem fanem kryminałow, gangsterki i akcji także z takich jeszcze mało znanych a ma już 5 sezonów poleciłbym "Love/Hate". Bardziej za szczyla kręciły mnie filmy i seriale w stylu american pie i pamiętam taki serial który był raczej niezbyt znany i popularny a oglądając go jarałem się jak małe dziecko ponieważ jest to American Pie tylko, że w kilku sezonach :D "Blue montain state" 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Ray Donovan

Belfer (co prawda polski i dopiero jest 8odc ale mega polecam, bo na prawdę bardzo ciekawa produkcja).

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...