Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś ciekawego

Argfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

ogólnie to moje życie jest nudne i nic się w nim nie dzieje, w sumie to jest takie monotonne, że mam ochotę się zabić.

Co ciekawego można zrobić? Może być w internecie albo nie.

Najlepiej, żeby to było coś darmowego co nie wymaga dużego wysiłku i żeby to nie była gra komputerowa, walenie konia itp.

Opublikowano

Masz auto? Albo chociaż prawko?

Nic nie działa lepiej od nocnej jazdy. Ewentualnie poszalej gdzieś na pobliskim torze ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nic nie działa lepiej od nocnej jazdy. Ewentualnie poszalej gdzieś na pobliskim torze ;-)

Mam prawo jazdy i auto, ale nie lubię jeździć

Ucz się

Już od półtora miesiąca w wolnych chwilach tylko to robię.

Opublikowano

Mam prawo jazdy i auto, ale nie lubię jeździć

Ucz się

Już od półtora miesiąca w wolnych chwilach tylko to robię.

Rób to dalej. Kiedyś to da Ci szacunek i sos,nie będziesz się nudził  :P  A i spędzaj też więcej czasu z rodziną skoro masz czas,w sumie to na 1 miejscu.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Łatwiej żyć we dwoje - Variance Coelho 

Znajdź sobie koleżankę/dziewczynę 

Tylko gdzie szukać?

W przyszłym roku prawdopodobnie zacznę studia, to może wtedy.

Opublikowano

Tylko gdzie szukać?

Skoro za rok zaczynasz studia, to zgaduję, że teraz jesteś w ostatniej klasie liecum/technikum. Chyba masz tam jakieś koleżanki.

A jeśli nie, to zawsze możesz wyjść z domu, jakąś znajdziesz. Mniej więcej co 2 osoba jest płci przeciwnej, więc wybór jest spory.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tylko gdzie szukać?

Skoro za rok zaczynasz studia, to zgaduję, że teraz jesteś w ostatniej klasie liecum/technikum. Chyba masz tam jakieś koleżanki.

A jeśli nie, to zawsze możesz wyjść z domu, jakąś znajdziesz. Mniej więcej co 2 osoba jest płci przeciwnej, więc wybór jest spory.

Ale to nie jest takie proste wyjście z domu i znalezienie komuś, ja jestem tego zdania że ta 2 połówka znajdzie się sama i będzie to prawdziwa miłość :)

<p>.

Opublikowano

Tylko gdzie szukać?

Mam w klasie 4 dziewczyny, ale z nimi nie mam wspólnych tematów do rozmów, już kiedyś próbowałem. 

A takiej łapanki z korytarza czy ulicy to się trochę boję. Nie wiadomo czy nie wejdę w jakieś toksyczną znajomość, a zresztą do całkiem nieznajomych to się trochę wstydzę zagadać.

Opublikowano

Znajdź jakąś pasję:

pisanie programów, kodowanie, grafika, fotografia, majsterkowanie, origami, gitara albo coś

znajdź sobie pasję, oddaj się temu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...