Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logitech F310 - Warto?

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy warto zakupić ten Pad? Proszę o opinie osoby, które co mają albo miały. Ew. Które naprawdę znają się na padach. Od razu mówię że inne nie wchodzą w grę. Ew. Inne w cenie do 100-120 zł, będące w Komputroniku.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Pad ten może być, niczym się nie wyróżnia, dla mnie większy sens ma kupno pada od X360 na USB, taniej, znacznie wygodniejszy.

Nie podchodzą mi pady od Xboxa, poza tym obecny pad oddaje do sklepu chce dołożyć na inny, w nadziei, że będzie mniej awaryjny.

Opublikowano

Jak ci odpowiada kształt, to zły nie będzie.

Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka

Dzięki za opinie. Głównie chodzi mi o awaryjność, bo obecne modele innej firmy wiozę już 6 raz do oddania...

Opublikowano

Nie wiem jakiej marki miałeś teraz pada, ale Logitech jest całkiem dobrą firmą ;)

Upewnij się że są sterowniki pod twój system, bo sam miałem peoblem z kompatybilnością pod Windows 10, ale to był stsry pad.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nie wiem jakiej marki miałeś teraz pada, ale Logitech jest całkiem dobrą firmą ;)

Upewnij się że są sterowniki pod twój system, bo sam miałem peoblem z kompatybilnością pod Windows 10, ale to był stsry pad.

*antyreklama* California Access, niegdyś chodziły dobrze, teraz to porażka. Dzięki za opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...