Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6- Problem z mikrofonem

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema, mam problem z csem 1.6 i mikrofonem. Otóż na czym polega problem. Gdy np. na tsie gadam to jest wszystko ok to samo gdy sobie sprawdze jak mnie słychać w opcjach też jest ok. A jak gadam w 1.6 i wpisze voice_loopback 1 zeby sprawdzić to im dłużej trzymaj przycisk "k" to tym głośniej odemnie słychać ogromne piszczenie w tle. Zanim zacznie piszczeć to nawet jednego słowa nie zdąże powiedzieć i już napier*ala aż uszy padają. To samo w tescie mikrofonu w opcjach jest to samo. Mikrofon mam razem ze słuchawkami "4 teach evolution" takie coś pisze więc to chyba taka firma jest czy coś, nwm nie znam się ale skoro na ts jest dobrze to ewidentnie coś w csie mam nie tak. PRosze o pomoc!!

@Edit

W Rejestratorze dźwięku też brak jakicholwiek pisków!!! Bawiłem się tymi dwoma ustawieniami mikrofonu w cs i za każdy razem piszczy jak cholera,np. przytrzymam troche mikro i po jakis 5 sekundach ucicha i za chwile znowu piszczy głośniej niż ja mówie..

Opublikowano

Związane jest to z ustawieniami gier, grafika musi źle współpracować z mikrofonem i to może zakłócać(nie wiem jak to opisać).

Musisz bardziej dogłębnie pogrzebać w ustawieniach mikrofonu czy tez gry.

/masz glosniki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...