Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział - The Division MMOFPS

marcin941

Nowy dział The Division  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowy dział The Division

• Czy jesteś za tym aby utworzyć nowy dział
    • Czy jesteś za tym aby moje wypociny wylądowały w śmietniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zwracam się do załogi forum z prośbą o założenie nowego działu w sub - forum z grami FPS, dokładnie jest to MMOFPS bo mowa o The Division.
Na wstępie chciałbym dodać co do gry, że wystarczy spojrzeć na YT, czy w google, że ilość graczy jest liczona w milionach! Oczywiście są i hejterzy (ci którym nie idzie ta gra tak jak by chcieli żeby im szła :D) i ci którzy umieją grać.
Właśnie dlatego zakładam ten temat, są ludzie którzy wiedzą ale nie wszystko i są ludzie którzy nic nie wiedzą i bez sensu tułają się po Google aby znaleźć co ich interesuje, dodam, że nawet jak znajdą to i tak w języku angielskim a połowa poszukujących nie zna tego języka i używa translatora, który i tak z resztą tak tłumaczy, że dajcie spokój...

Tutaj każdy znajdzie cos co go interesuje:

1. Spis misji
  2. Opis misji
  3. Pomoc w ekwipunku
  4. Zbieranie ludzi do grania (można zrobić podział w tym dziale na 3 wątki PC, PS4, XONE)

Czy byłby to zły pomysł z tym działem? Wydaje mi się, że nie, chociaż nie wiem jak wy sądzicie dlatego zorganizowałem ankietę, proszę również udzielać się w komentarzach.

Dodam, że ilość moich komentarzy do stażu na forum jest adekwatna do tego, że nie nabijam sobie postów nie potrzebnie, pisząc to samo co 5 lub 10 użytkowników napisało już wyżej.

Załączam 3 filmy trailery ze zdjęciami z gry (zero makijażu jak to w trailerach częste), staną wam włosy dęba :D

No dobra to wstęp był, teraz coś na temat gry, Tom Clancy's The Division to trzecio osobowa strzelanka MMO studia Massive Entertainment i Ubisoftu.

W świecie gry dochodzi do potężnej pandemii, spowodowanej wykorzystaniem broni biologicznej przez terrorystów. Rozprzestrzeniający się błyskawicznie wirus, rozpylony na powierzcni jednodolarowych banknotów zmienia Nowy Jork w postapokaliptyczną ruinę. Gracze wcielą się w rolę agentów rządowych, wchodzących w skład tytułowej Dywizji. Otwarty świat, wyjątkowy klimat, połączenie świetnej grafiki i rozbudowanych opcji społecznościowych dzięki wykorzystaniu silnika Snowdrop - wszystkie te elementy składają tą grę w coś naprawdę eleganckiego, piszę wam to z ręką na sercu :)

Teraz opis fabuły:

Fabuła gry nawiązuje do słynnej Dyrektywy 51, podpisanej tuż przed końcem kadencji przez prezydenta George’a W. Busha i zapewniającej ciągłość rządów w przypadku nadzwyczajnego zagrożenia dla kraju. Twórcy ze studia Massive Entertainment zaproponowali graczom alternatywną wizję historii, w której fikcyjna operacja Dark Winter – do tej pory jedynie symulowana na wypadek ataku bioterrorystycznego – miała zostać przeprowadzona naprawdę. Akcja The Division rozpoczyna się w Czarny Piątek, czyli w rozpoczynający okres świątecznych zakupów w USA dzień promocji i wyprzedaży. Tę właśnie datę postanowili wykorzystać terroryści z nieznanej organizacji, aby sparaliżować świat za pomocą śmiertelnego wirusa, którego nośnikiem miały być przekazywane z rąk do rąk amerykańskie banknoty. Kiedy w wyniku ich działań w Nowym Jorku wybucha prawdziwa pandemia, a mieszkańcy miasta wpadają w panikę i zdolni są zrobić wszystko, aby tylko przetrwać, do akcji wkraczają członkowie tytułowej tajnej agencji o nazwie Strategic Homeland Division. Kontrolowani przez graczy agenci muszą zmierzyć się nie tylko ze śmiertelnym wirusem oraz wywołanymi przez niego skutkami, ale także stawić czoła odpowiedzialnym za atak terrorystom.

Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=22065

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, wcześniej zakładałem podobny temat tylko, że chodziło o grę Blade&Soul, odrzucono moją prośbę a jakiś czas później dział został założony :P

Oczywiście zgłaszam się na ochotnika jeżeli taki będzie potrzebny na KidMod :D 

banner.gif

Opublikowano

Nie, kolejna marna wersja od Ton Clancy.

@down

Bez placzu, każdy może się tutaj wypowiadać wedle jego zdania.

Opublikowano

To, że Tobie się nie podoba lub nie lubisz tej gry, i masz takie zdanie o niej, to nie znaczy, że odpowiedź musi być na nie. Ale to Twoje zdanie..

banner.gif

Opublikowano

@down

Bez placzu, każdy może się tutaj wypowiadać wedle jego zdania.

@"up"

Masz rację, przepraszam, ale uniosłem się, gorszy dzień, musisz to zrozumieć:P

banner.gif

Opublikowano

Szczerze, słyszałem o tej gierce tylko raz i to w dniu jej premiery. Jakoś na forum nie spotkałem żadnego tematu odnośnie tego tytułu, także wątpię, aby była tam aktywność.

Nie. 

Opublikowano

Są martwe działy na forum, nie potrzeba kolejnego. Nie.

P.S. Nie "wchodzę" na wasze odpowiedzi abym czasem znów nie dostał punktów...

"Wchodź" na moje wypowiedzi ile chcesz, bo nikt nie ma prawa dać punktów tutaj za własną opinię.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego Panowie jak się zabiera za dany dział, aby zapobiec umieraniu danego działu. Z góry przesądzacie sugerując się innymi działami, ale trzeba rozbudowywać forum, gier przybywa co raz to nowszych jak i nowych użytkowników tego forum. Jak wspomniałem w poście rozpoczynającym ten wątek, wcześniej też zakładałem podobny temat o grze Blade&Soul, odpowiedzi były identyczne jak tu, że dział będzie martwy i administracja odrzuciła pomysł, za jakiś czas administracja jednak utworzyła dział tej gry i co? Jakoś żyje ten dział, więc trzeba dać szansę i temu działowi...

banner.gif

Opublikowano

Wszystko zależy od tego Panowie jak się zabiera za dany dział, aby zapobiec umieraniu danego działu. Z góry przesądzacie sugerując się innymi działami, ale trzeba rozbudowywać forum, gier przybywa co raz to nowszych jak i nowych użytkowników tego forum. Jak wspomniałem w poście rozpoczynającym ten wątek, wcześniej też zakładałem podobny temat o grze Blade&Soul, odpowiedzi były identyczne jak tu, że dział będzie martwy i administracja odrzuciła pomysł, za jakiś czas administracja jednak utworzyła dział tej gry i co? Jakoś żyje ten dział, więc trzeba dać szansę i temu działowi...

Dział Blade&Soul już umarł. Ostatni post 15 października, więc to nie jest jakiś rewelacyjny wynik.

Z tego co się orientuję, to gra jest płatna, więc tym bardziej aktywność będzie zerowa. Osobiście jestem na nie.

Opublikowano

Gra jest kupna w woli ścisłości :P i grasz darmo, chyba ewentualnie, że chcesz sobie podrasować wygląd to płacisz bodajże 21zł (cena na PS Store)

@ref

banner.gif

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...