Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po aktualizacji wyskakuje mi błąd

lukaszowy98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pojawiło się nowe inferno postanowiłem przetestowac bete. Zaktualizowałem i był błąd: could not load library client.

Okej nie chce się włączyć, cofnełem do poprzedniej wersji i gramy dalej...

Dziś jest już normalna aktualizacja dla wszystkich. Więc po aktualizacji włączam cs'a i błąd: could not load library client.

Off/on steam i komputer - Dalej to samo, spójność plików - to samo, procesy patrzyłem nie ma włączonego cs'a, http://www.microsoft...n.aspx?id=26999 , https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851 aktualizaowane i nic. 

Pomożecie ;)? +repp

Opublikowano

Reinstal nie dlatego, że jak cofnełem do ostatniej wersji to cs działa tyle ze po włączeniu w menu pisze ze trzeba aktualizacji(ale działa normalnie). Właśnie aktualizuję na nowo zobaczymy.

Opublikowano

I jak @lukaszowy98?

Wiesz co pobrałem inferno znowu i znowu crashe/error.

Daje cofke te tej poprzedniej wszystko śmiga. Ehhh.... Tragedia TRAGEDIA. Takiego czegoś u siebie jeszcze nie miałem.

#Edit: Robiłem chyba wszystko co mozliwe - nic.

Opublikowano

ten sam błąd mi wyskakuje... musieli coś zjebać, spojnosc plikow nic nie daje.

Mam to samo i brak rozwiązania... Poradziłeś sobie?

Opublikowano

Mam to samo A na jakim systemie operacyjnym działacie ?

I drugie pytanie jak cofnąć aktualizacje ?

To prawdopodobnie wina  systemu XP które valve zignorował wprowadzając update pod jakaś wersję direcxt ...

Opublikowano

Aktualizacje cofasz: Biblioteka -> Cs -> właściwości -> Beta -> wybierasz poprzednią wersję.  Ale jak włączysz cs'a to bedzie pisać, że musisz zaktualizować (ale włączysz go normalnie).

Opublikowano

Oby naprawili grę na XP'ku bo nie chcę mi się zmieniać systemu  T_T

Ale w końcu trzeba będzie zmienić, bo XP ma już 15 lat  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...