Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack nelios

kacperant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

248631407965198313241.png

Multihack nelios

406561407965198313241.png

lbUx5F6.jpg

523311407965198313241.png

Nie

924761407965198313241.png

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

926861407965198313241.png

848861407965198313241.png

297451407965198313241.png

kagb player mini2 wrzucacie do lib

kagb27 sielu27 extreme_injector_v3 na pulpit

odpalacie metina włączacie injector wybieracie proces metina 
dodajacie sielu27.dll i kagb27.dll klikacie start w menu logowania 
logujecie sie 
uzywacie mh
proste? proste

Opublikowano

Ale co zrobić skoro jak tylko wypakuje jakikolwiek plik to przy włączaniu patchera wyskakuje "Usuń zbędne pliki gry" i wywala metina od razu? 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Brakuje tam slotów na dopalacze by wczytywało z automatu id xD  a by multihack sam w sobie działał pod ten serwer funkcja player powinna być  zmieniona na slaitsuck tyczy się to każdej opcji  iż mają nazwę modułu player zmienione na slaitsuck jeśli tego nie widziałeś pro proszę bardzo mam nadzieje ze trochę pomogłem :) Lub polecam dodać funkcje która sama będzie wyszukiwała nazwy modułów jak i je z automatu zmieniała wtedy multihack będzie bardziej uniwersalny i nie trzeba będzie tego zmieniać pod różne serwery 

Ale co zrobić skoro jak tylko wypakuje jakikolwiek plik to przy włączaniu patchera wyskakuje "Usuń zbędne pliki gry" i wywala metina od razu? 

Odpalić pierw gre a potem dodać pliki :) oh jakie to było skomplikowane 

Opublikowano

Brakuje tam slotów na dopalacze by wczytywało z automatu id xD  a by multihack sam w sobie działał pod ten serwer funkcja player powinna być  zmieniona na slaitsuck tyczy się to każdej opcji  iż mają nazwę modułu player zmienione na slaitsuck jeśli tego nie widziałeś pro proszę bardzo mam nadzieje ze trochę pomogłem :) Lub polecam dodać funkcje która sama będzie wyszukiwała nazwy modułów jak i je z automatu zmieniała wtedy multihack będzie bardziej uniwersalny i nie trzeba będzie tego zmieniać pod różne serwery 

co to slaitsuck wiedzialem ale dostalem duzo wiadomosci na pw jak odpalic wiec robilem wszystko na szybko i poprostu zapomnialem 

a co do slotów na dopalacze zrobie to jak bede mial wiecej czasu

Opublikowano

Poprawiłłem już wszystko działa
download: http://www75.zippyshare.com/v/iPAtHmaT/file.html
skan: https://www.virustotal.com/pl/url/dc2c970e4415ad93340af65a64c85165e74159e1542773956d3800e28f798967/analysis/1476431756/

I tak jak już pisałem do lib dajecie kagb.py/mini2.py/player.py 
a injector i kagb27.dll/sielu27.dll na pulpit lub gdziekolwiek indziej tylko nie do folderu z gra

lIheNVk.jpg

Opublikowano

Wszystko cacy tylko mobber nie pyka

Dobra domyśliłem się, nie dałem pele na 1 miejsce w eq mój błąd.

Chociaż... dalej się wiesza mober :v

banner5.gif

Opublikowano

pele nie musi byc na 1 slocie (w ustawieniach masz przeciez gdzie ją wstawic)

Opublikowano

O

pele nie musi byc na 1 slocie (w ustawieniach masz przeciez gdzie ją wstawic)

O jakich ustawieniach mówimy? 

Dobra działa dziękuje :)

banner5.gif

Opublikowano

robie jak mowicie i wyskakuje mi komunikat "an error occured while injecting "kagb27.dll" intro " metin2relase.exe " 

System. Exception The injection method used returned NULL (injection failed).    

morduje sie z tym juz caly dzien nie wiem dlaczego mi to nie chce dzialac ...

Opublikowano

Pomoże ktoś? Robie wszystko dobrze do momentu ''klikacie start w menu logowania '' ponieważ mi nic takiego nie wyskakuje
Przydałby sie poradnik na YT :)

Opublikowano

Dobra jak rozwiązać problem z an error occured while injecting "kagb27.dll" intro " metin2relase.exe "  wie ktoś coś?

Sam mam ten problem i nie wiem jak to zrobić :/ 

k065g0.jpg

Opublikowano

Dobra jak rozwiązać problem z an error occured while injecting "kagb27.dll" intro " metin2relase.exe "  wie ktoś coś?

Sam mam ten problem i nie wiem jak to zrobić :/ 

to samo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...