Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Walking Dead - Sezon 7 - dyskusja.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś oglądałem taki filmik na yt, w którym w spowolnionym tempie słychać, że Gelnn umiera. Swoją drogą, kiedy dokładnie startuje 7 sezon? :D

Opublikowano

Kiedyś oglądałem taki filmik na yt, w którym w spowolnionym tempie słychać, że Gelnn umiera. Swoją drogą, kiedy dokładnie startuje 7 sezon? :D

24.10 - czekam z niecierpliwością. 

Glen nie umrze, od razu Meggie by się na niego rzuciła, a to wskazywałoby na to, że dwie, a nie jedna osoba zginą. Moim zdaniem umrze Abraham albo ten co prowadził campera jako ostatni. Albo któryś z mało znanych z Aleksandrii.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To z tym Glennem i Maggie co krzyczą na końcu w tle to jest fake. Abraham zginie, bo jako jedyny jest w stanie znieść kilka "strzałów" z kija - każdy inny by padł na hita, po za tym 2 babki sie w nim kochają i żeby nie było po między nimi sporu to rudy musi umrzeć. Na początku obstawiałem "Judżina", ale on potrafi robić ammo więc musi zostać, bo inaczej cały wątek w tym magazynie nie miałby sensu.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

To z tym Glennem i Maggie co krzyczą na końcu w tle to jest fake. Abraham zginie, bo jako jedyny jest w stanie znieść kilka "strzałów" z kija - każdy inny by padł na hita, po za tym 2 babki sie w nim kochają i żeby nie było po między nimi sporu to rudy musi umrzeć. Na początku obstawiałem "Judżina", ale on potrafi robić ammo więc musi zostać, bo inaczej cały wątek w tym magazynie nie miałby sensu.

Judżin dał przepis na amunicję dla Ricka.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przecież oni podczas emisji tego ostatniego odcinka nie mieli nawet nagranej sceny z tym zabójstwem podobno więc lipny dowód xD

Glenn nie zginie raczej, ani nikt z głównych postaci, które są od początku. Obstawiam Abrahama ew Judżina czy jak to sie tam pisze 

A 7 sezon zaczyna sie juz 24.10 z tego co pamietam 

Opublikowano

Nie mogę się doczekać.. Muszę sobię przypomnieć fabułę ostatnich odcinków bo tak średnio pamiętam. Ciekawe jak potoczą się dalsze losy.. Ps. Uwielbiam TWD ;D   Fear the walkig dead też spoko ale nie ma to jak TWD

Opublikowano

Jest dość wiarygodna plotka (Spoiling Dead) że najpierw zginie Abraham, a po nim nasz ukochany Azjata, który będzie próbował zareagować.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...