Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack 06.06.10

tytus997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, oto hack który mi działa:

Dowload :

http://uploading.com/files/mf421cb7/hacker-warrock%2Bpub.zip/

Hasło: hacker-warrock.xooit.fr

Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/42e615fa07a4b307e484b05ee9823062e8f734ad1af116947183ab55f2941469-1275841083

Działa w nim:

-No recoil

-No spread

-Chams

-Wall hack (widać przez sciany)

-CrossHair

-No fog

-i inne duperele ale mniej wazne.

Instrukcja:

Pobrac, wypakować wpisać hasło który znajduje się powyżej, następnie, włączyć hack, uruchomic warrock i czekać.

Gdy włączy się warrock, nalezy zalogować się na konto, następnie u gory w lewym gorym rogu powinno być okno menu, jeżeli nie ma to proszę nacisnąć insert/ num 0.

Następnie przechodzimy w opcje strzałkami na klawiaturze (jeśli masz słaby komp musisz klikać z 15 razy aby przeszło na następną opcje, ale jeżeli masz dobry to powinno przejść od razu.

Wybieramy opcje, np te 2 dirrect, i klikami strzałkę w prawo, aby się rozwineło i mamy opcje. itd w każdej opcji.

Do czego są te plusy i minusy?

Pomoglem daj plus, niepomoglem daj minus albo nic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

takie pytanie... skad to masz >??? sam zrobiles czy prosto z innego forum bo wydaje mi sie ze skan odnosi sie do innego pliku

edit: a nie spoko, moj blad :) wszystko dobrze :)

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano
dziala masz + ;]

Koleś. 2razy to samo napisałeś. Po co posty nabijasz?

@Topic:

Działa masz +

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Dj Raaban - Be Alive

Pomocnik
Opublikowano

Prosilbym was abyscie mi pomogli. ; DD gdyz jak wlaczam lunchera a next wr hacka wyskakuje mi failed to inject. prosilbym o pomoc. dam +; DD

Opublikowano

pty jak masz win 7 to na tym injectorze dajesz prawym i Uruchom jako administrator i na grze tak samo robisz

Opublikowano

da ktoś innego downloada??

ok działa + leci

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...