Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon 7 - Rośliny (?)

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot ostatnio zaczyna hm, zaskakiwać w większym lub mniejszym stopniu ale to, co teraz zamierzają wprowadzić według mnie po części zepsuje tę grę. Dodawanie roślin, które dają wizję, leczą czy odrzucają (jak dynamit Ziggsa) jest nietrafionym pomysłem. Troszkę zerżnięcie z Doty imo ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. Zobaczcie sami, przeczytajcie i oceńcie jak Wam się podoba lub też nie. Usuwają też buffy ze smiteów, tak więc gra w jungli będzie już znacznie gorsza.

http://how2play.pl/leagueoflegends/sezon-7-rosliny-opis/

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kolejne rzeczy, które zostaną wrzucone do tego młynu. Podoba mi się pomysł z odrzuceniem, ale ten heal z wizją mi nie podchodzi. Ta pierwsza roślina jest na tyle dobra, że można się jakoś bronić w trakcie wjazdu leśnika z enemy. Dowiemy się wszystkiego w 7 sezonie :) Póki co, zmiany mogą być.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

ja mam pytanie, czemu oni tak bardzo ułatwiają tą grę? timery jeszcze przebolałam ale podrzut i leczenie to już jest naprawde zbyt op i moze dupe uratowac nie raz

Opublikowano

Jest to jakies urozmaicenie, ale usuniecie buffow? Serio? :D

chodzi o buffy jak np smitujesz grompa dostajesz trutke , jak smitujesz golemy dostajesz stuna ale i tak szkoda że mają zamiar to usunąć 

tak btw ho jest How2play nie nastawiał bym się na to że to pewne na 100% *usunięcie tych buffów

a co do roślin ta odrzucająca nie ma sensu aczkolwiek ta wizji i zdrowia good idea :)

@Katatuki

Opublikowano

chodzi o buffy jak np smitujesz grompa dostajesz trutke , jak smitujesz golemy dostajesz stuna ale i tak szkoda że mają zamiar to usunąć 

tak btw ho jest How2play nie nastawiał bym się na to że to pewne na 100% *usunięcie tych buffów

a co do roślin ta odrzucająca nie ma sensu aczkolwiek ta wizji i zdrowia good idea :)

@Katatuki

No ta odrzucajaca troszke przesada

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@Katatuki

Tutaj odpowiedzi od Riotterów - jeden z nich mówi, żeby smiteowanie nie przynosiło żadnych korzyści oprócz szybszego czyszczenia jungli. 

http://how2play.pl/leagueoflegends/sezon-7-rosliny-pytania-odpowiedzi-rioterow/

@Katatuki

No ta odrzucajaca troszke przesada

Może być i na pewno będzie wykorzystywane do trollowania przez graczy w niższych dywizjach zamiast do pomagania.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie do końca rozumiem ten system. Ma to polegać na tym, że będzie się respiło randomowo i każdy będzie mógł sobie tą roślinkę "zjeść"?

Dokładnie ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie do końca rozumiem ten system. Ma to polegać na tym, że będzie się respiło randomowo i każdy będzie mógł sobie tą roślinkę "zjeść"?

Dokładnie ;)

To w sumie przypomina mi system w Docie z drzewami. 

Co do tych roślin to troszkę popsuje rozgrywki Mistrzowskie oraz same granie. Trzeba być przygotowanym na najgorsze ^^

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Dokładnie ;)

To w sumie przypomina mi system w Docie z drzewami. 

Co do tych roślin to troszkę popsuje rozgrywki Mistrzowskie oraz same granie. Trzeba być przygotowanym na najgorsze ^^

Dla mnie to i tak będzie jak już wyżej wspomniałem w głównej mierze wykorzystywane jako trollowanie i psucie gry przez dzieciarnię. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Moim zdaniem rośliny to ułatwienie.

Odpychająca roślina=ucieczka

Roślina healująca=łatwiejszy clear + wymiany 1vs1

Roślina wizji=łatwiejsza kontrola mapy

Najpierw timery buffów teraz rośliny ?!

Pożyjemy zobaczymy ale ta odpychająca wydaje się być przesadzona.

Opublikowano

Fajnie sie bedzie ogladalo filmiki z niektorymi postaciami jak uzywaja skutecznie tych drzewek. Np taka lb czy zed to bedzie potrojne robienie kogos w ch... ;) totalna dezorientacja dla przeciwnika

u1lc.png
Opublikowano

Jak dla mnie zmiany na minus, za dużo ułatwiają tą grę. Za niedługo jeszcze skilli nie będzie trzeba klikać, tak ułatwią tą grę.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie, jednak jest jeden problem.
Na mapie znajduje się właśnie zbyt dużo takich elementów i są one zbyt przewidywalne.

Red/ blue buff dają lepszą okazję do walk między drużynami, krab zmienia wizję i tak dalej, i tak dalej...

Moim zdaniem usunięcie buffów ze smite to głupota.

Z tego lola to jeszcze trochę Mt2 zrobią...

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie, jednak jest jeden problem.

Na mapie znajduje się właśnie zbyt dużo takich elementów i są one zbyt przewidywalne.

Red/ blue buff dają lepszą okazję do walk między drużynami, krab zmienia wizję i tak dalej, i tak dalej...

Moim zdaniem usunięcie buffów ze smite to głupota.

Z tego lola to jeszcze trochę Mt2 zrobią...

No to jest głupota. To dawało łatwą junglę i przewagę na gankach, a teraz niby to usuną i tylko do czyszczenia jungli smite się przydaje.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Rito logic mówili że nie chcą losowości w swojej grze więc zrobili randomowe smoki a teraz randomowe roślinki.Wyobraźcie sobie duele,macie przewagę nad enemy,respi się przy nim roślina,niszczy ją,healuje się i nas zabija.W przypadku smiteów trzeba było używać mózgu smajtowało się w zależności od tego co planujemy np.smite wilki bo spodziewamy się enemy czy smite golemy bo będziemy pushować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...