Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym Grac 67Lvl Czy 63 Lvl !

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie do was ! ;D xD

Mam 2 postacie ;] 67 lvl i 63 i nie wiem na której grac myślę ze mi doradzicie poleca ++++++++++++++++++++

Dodam Screeny

67 lvl Dobra postać dość dobre skille eq nie jest za dobre ;/ Wymiennie : Boga Smoków +7 Lwia tarcza +7 Miecz nimfy +7 żelazny helm + 7 Deszczowe Buty +5 Ametystowa Bransoleta +7 jadeitowy naszyjnik +5 Miedziane kolczyki +5

Skille Itp na screenie ;D

Wada tej Postaci To Ranga - 18 k

Pozytyw Dobre skille ;D xD

2 postać

63 lvl W miarę eQ Niezbyt dobre skille ;] Wymiennie Eq : FMS +9 sr 18 2kd , Żelazny hełm +8 Boga Smoków +8 Lwia Tarcza +8 Buty Feniksa + 4 z bonusem na pz 500 Srebra Bransoleta +6 bonus 350 pz Ebonitowe kolczyki +4 bon 250 pz Kryształowy naszyjnik + 4 bon 500 pz

Zalety ranga na +++++ ;]

Wada Słabe skille

Proszę mi pomóc Na jakiej postaci grac czy grac na 67 i zbić ta range czy porostu grac na 63 lvl z góry dzięki dam ++

tylko pistacje ;] są na innym servie

Ranga to nie problem ale ;/ tez na 67 nie ma dobrego eq ;] jak ktoś mnie dednie ;] eq leci ;/

Prosił bym tez o ciut dlusze wypowiedzi typu 67 ma dobre skille czy jakoś tak ;D dziękuje z góry

67.bmp

untitled.bmp

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Gra tym 57 a eq daj z tego 63 :) Range się zbija łatwo więc to już nie problem :P A to jest zawsze parę LvL'i do nabicia :( Jak możesz daj +

Opublikowano

graj 67 lvlem :P kup pare tych pelerynek co ukrywaja range i jedziesz, jakios zbijesz na +, skille są naprawde bardzo dobre, GRAJ 67 LVLEM!

kalik.png

Opublikowano

67lvl Skille to podstawa.Dajesz płaszcz uciekiniera(żeby nie było widac rangi) i (chyba) Symbol króla przepowiedni(ranga leci szybciej).

I range zbijesz gdzieś 2-3 dni(jeśli będziesz expił).Tyle ode mnie.pzdr

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Graj tym 67, gdyż EQ jest lepsze niż na tym 63. Tyle ode mnie.

Nie Eq w 63 lvl jest lepsze ;] tylko ile się bawić z ta ranga ;D morze ma ktoś na twierdzy -Rękawica króla przepowiedni - Symbol króla przepowiedni w ile w 15h gry zbije na +++++

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

oczywiście ze grac 67 lvl :D

Ranga to nie problem.

Nie każdy wie ale jak masz założoną rękawicę króla przepowiedni to ranga rośnie ci 2 razy szybciej.

Gdy masz założony symbol króla przepowiedni to twoja ranga rośnie 4 razy szybciej!

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

@2up autor pisal, ze postacie sa na innym serwie

@topic

Polecam tego 67. Range szybko zbijesz a skilli predko nie nadrobisz ;>. Eq to takze nie problem. Posiedziec troche na metkach i juz masz.

Opublikowano

Tylko od 1h siedzę w miastach i nie mogę dostać

rękawicę króla przepowiedni

symbol króla przepowiedni

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Jejku W koncu Dzięki :D Wielkie dzięki napisałem na pW ;] juz 13 k Rangi przez noc tylko 5k ;/ <smutny

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Gra tym 57 a eq daj z tego 63 :) Range się zbija łatwo więc to już nie problem :P A to jest zawsze parę LvL'i do nabicia :( Jak możesz daj +

ale są na innym serwie...[i ja nie doradzę bo się nie znam <_< (na takich lvl oczywiście )].

Sad but true...

Opublikowano

Dzięki za pomoc Jednak będę miał 67 ;D zbiłem wczoraj range z 19k ;D a dziś 9.2 k :D otworzyłem sklep i miałem na sobie symbol króla i jakoś spadło ;D z tylko nie mam już pomysłu jak zbić do jutra rana wszystko by bylo 00000 ;D

ale nie mam symbolu króla i nie ma gdzie kopic chodziłem po 3 królestwach nie maaa może ma ktoś z was kilka lub jeden na sprzedasz na serwerze twierdza ładnie zapłacę ;D proszę!!

AAAA 63 lvl jest na zamianę za itemki lub Yang!!

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...