Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

TheAdamekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od razu mówię, że nie wiem, czy dodałem to do dobrego działu. Jeżeli nie, proszę o przeniesienie.

Otóż chciałem sobie kupić słuchawki szukałem jakichś fajnych na różnych stronach i o to wpadły mi w oko SteelSeries Siberia V2. Ich ceny to około 200 zł i znalazłem na Allegro trochę tańsze, za 140 zł. Wydaje mi się, że to bardzo niska cena jak za te słuchawki. Niby nie mają fabrycznego opakowania, ze względów przesyłki i wysyłka jest z za granicy. I teraz pytanie, czy to nie jest fake? Przesyłam link do sprawdzenia

http://allegro.pl/sluchawki-steelseries-siberia-v2-az-11-kolorow-i6259235071.html

Opublikowano

Jeżeli zależy ci na tych słuchawkach, to możesz znaleźć pełno używanych za jeszcze niższą cenę ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Lepiej bedzie jak kupisz Superluxy HD681 + mikrofon np. Zalman Mic1 - taniej a dzwięk duzo lepszy....

Sibeire to szmelc.

Jak masz kase to HyperX Cloud 1 - lub typowo do gier Superlux HMC631

POLECANE MYSZKI

powyżej 200zł   1.ZOWIE FK1/EC1A/EC2A itp    2.DM1 PRO S   3.RAZER Deathadder
od 150 do 200zł   1.Gigabyte XM300   2.DM1 PRo   3.SS Rival 300
od 100 do 150zł   1.CM Storm Alcor   2.OZONE NEON 3K   3.Tessoro Saggita

do 100zł    1.A4tech A90 bloody    2.Logitech G100s    3.Cougar 200K   do 50zł Tracer Vanquish

Opublikowano

Mi bardziej zależy na wyglądzie. Oczywiście na dźwięku też, ale mniej. Aktualnie mam słuchawki douszne od nokii i moim zdaniem jest z nich spoko dźwięk, więc nie wydaje mi się, że te słuchawki będą gorsze...

Opublikowano

Mi bardziej zależy na wyglądzie. Oczywiście na dźwięku też, ale mniej. Aktualnie mam słuchawki douszne od nokii i moim zdaniem jest z nich spoko dźwięk, więc nie wydaje mi się, że te słuchawki będą gorsze...

Co ci da wygląd jak i tak będziesz miał słuchawki na głowie i nie będziesz ich widział?

Tak jak kebab powiedział bierz to

Superluxy HD681 + mikrofon Zalman Mic1

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...