Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z procesem lola

HajneKen23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy dziś rano naszła mnie ochota na grę w lola z kumplem,próbuję włączyć lola i nic...Napis  League of Legends sie pojawia się i po chwili znika i nic ... patrze w menadżerze urządzeń lolpathcer.exe > idzie co 500 w 10 minut mam dopiero 61,5k pamięci przez to zajete ... 

o to ss :

https://zapodaj.net/887119a454a27.png.html

chciałbym tylko podkreślić,że to jest stary komp ale normalnie chodził na nim zawsze lol i nie bylło problemów 

POMOCY !! 

(sposoby usuwania lol_lancher w rads nie pomagają) 

Opublikowano

Ja gdy mam taki problem po prostu wyłączam ten proces i wlaczam od nowa lola. Mozesz probowac reinstall

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Niestety nie pomogło :/ to samo 

Rozumiem, że nie dochodzisz do tego momentu?

No to lecimy z kilkoma pomysłami: uruchom w trybie administratora, wyłączyć zaporę z antywirusem (zobaczyć, bo może się odpali), bawić się w czyszczenie rejestru (CCleaner), lecz to powinno ci pomóc:

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Niestety nie pomogło :/ to samo 

Rozumiem, że nie dochodzisz do tego momentu?

No to lecimy z kilkoma pomysłami: uruchom w trybie administratora, wyłączyć zaporę z antywirusem (zobaczyć, bo może się odpali), bawić się w czyszczenie rejestru (CCleaner), lecz to powinno ci pomóc:

Nie dochodzę do okna patcha  po prostu mam sam napis league of legends,okno się nie włącza. uruchom jako administartor robiłem, wyłączyć zapore z antywirusem robiłem,rejestr czyściłem, a ten sposób /\ nie mam tych folderów ss: https://zapodaj.net/53f16c5fa644f.png.html

Opublikowano

Nie dochodzę do okna patcha  po prostu mam sam napis league of legends,okno się nie włącza. uruchom jako administartor robiłem, wyłączyć zapore z antywirusem robiłem,rejestr czyściłem, a ten sposób /\ nie mam tych folderów ss: https://zapodaj.net/53f16c5fa644f.png.html

Dobra, mamy jeszcze kilka opcji.

Mówisz, że ponowna instalacja nie naprawiła problemu, więc może jest odpowiedzialna za to biblioteka Microsoftu?

Instaluj:

Opublikowano

Dobra, mamy jeszcze kilka opcji.

Mówisz, że ponowna instalacja nie naprawiła problemu, więc może jest odpowiedzialna za to biblioteka Microsoftu?

Instaluj:

Niestety nic :/ 

Opublikowano

Okej jest, co dalej ?

Imo, po wyłączeniu razem z zaporą powinno odpalić.

rzeczywiście coś pomogło bo proces w sekunde ma 70k ale nadal się nie uruchamia 

Opublikowano

nie mam takich folderów nawet :) xdd

No screena robiłem dosłownie kilka minut temu od siebie, ale możesz wejść w folder "League of Legends" i wpisać "Adobe AIR" - wskoczysz wtedy praktycznie na końcówkę ścieżki. Na poczekaniu spróbuj zmienić DNS na 8.8.4.4, bądź 8.8.8.8, po czym odpalić aplikacje.

Opublikowano

Po kilku godzinach horroru... udało mi się zrobić tak jak pisali na jakimś forum do systemu w rads zmienić z EUNE NA - EU patchwało się ok. godz,zalogowałem się i nagle error dokłanie nie przeczytałem ale pisało coś z "maestro"

Opublikowano

Po kilku godzinach horroru... udało mi się zrobić tak jak pisali na jakimś forum do systemu w rads zmienić z EUNE NA - EU patchwało się ok. godz,zalogowałem się i nagle error dokłanie nie przeczytałem ale pisało coś z "maestro"

Próbowałeś na samym początku tych wszystkich poradników na yt? Wrzucam linki:

Opublikowano

Próbowałeś odpalać jako administrator po naprawieniu gry?

Wejdź w:

mb5JOvz.png

Skopiuj stamtąd klienta lola, po czym wklej go tutaj:

t7fRCsz.png

Odpal i zobacz efekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...