Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Szukam trainera

Panpanda123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co do całego cheatowania w fut jestem nowy i chciałbym przestać wydawać setki złoty na coinsy. W fifie 16 był trainer i podobno działał. Moje pytanie brzmi - Czy ktoś mógłby mi polinkować temat/download do trainera/cheata do fify 17? Chodzi mi o Ultimate Team. 

Pozdrawiam :)

~Panpanda

Edit: Może być nawet płatny byle działał i był aktualizowany. Platforma PC oczywiście.

Opublikowano

Witam,

Co do całego cheatowania w fut jestem nowy i chciałbym przestać wydawać setki złoty na coinsy. W fifie 16 był trainer i podobno działał. Moje pytanie brzmi - Czy ktoś mógłby mi polinkować temat/download do trainera/cheata do fify 17? Chodzi mi o Ultimate Team. 

Pozdrawiam :)

~Panpanda

Edit: Może być nawet płatny byle działał i był aktualizowany. Platforma PC oczywiście.

Ludzie zanim napiszecie to przejrzyjcie tematy na forum po co nowy temat zakładać. Wszyscy by chcieli by im było wyłożone na tacy. Trochę samo zaangażowania.

Opublikowano

Czytałem wcześniejsze posty ale nikt nie podał skąd to można wziąć tylko teksty typu : już mam lub wpisz se w google

Wpisywałem wiele razy i nie zauważyłem żeby kiedykolwiek ktoś oferujący trainery/cheaty do fify był na pierwszych 10 stronach

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukajcie a znajdziecie xD, tak poza tym coś mało trainerowców w 1 lidze więc jak nie chcesz się pożegnać z kontem to lepiej daj sobie spokój, Ea w tym roku skutecznie walczy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...