Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KOMP do 2600 z systemem

PietruszkowyTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno?2600zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)dopiero na gwiazdke :v
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?narazie nie posiadam  komputera , laptopy itp..
Do czego ma służyć komputer? Do gier, do nauki
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)?klawiatura do 40zł
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny?tak win10 ,8
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły?hmm nie
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu?chciałbym pograc w csa na 200 fps  na najnizszych przy rozdzielczosci 4:3 stretched :)

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

emm ok ale ja juz wypatrzylem zestawik a karte graficzna bede jeszcze upgradeowal w przyszlosci :)
K.Graficzna MSI GTX 750Ti 2 GB GAMING!
Procesor I5-4460 3,2GHz
Zasilacz Antec VP 500W
RAM CRUCIAL BALLISTIX 1600MHz 2x4GB
PŁYTA GŁOWNA MSI H81M-P33
Dzieki L"

1fvjwk.png

Masz pytania ? pisz mi na pw , a na pewno odpisze :)    Nie zapomnij też dać + :)

Opublikowano

ty jesteś s**t ;)

Akurat @Oski0202 dobrze napisał. Zestaw słaby. Nie dość, że Haswell to jeszcze GTX 750 Ti, którego nie warto brać, bo jest RX 460.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

tylko ze patrzylem testy w csie i bylo 300+ na niskich przy 4:3 a jak tacy madzi jestescie to złozcie mi zestaw "lepszy" za tą kwote

1fvjwk.png

Opublikowano

kolega ma rx 460 i z amd apu 4,0 ghz ma 100 fps na niskich przy 4:3 na mm ;)

1fvjwk.png

Opublikowano

1. Jestesmy tacy madrzy.

2. Nie mam zamiaru tego robic, skoro nawet nie potrafisz uszanowac kogos, kto probuje Ci pomoc.

3. No i co z tego, mozna wiecej wycisnac.

Przemysl swoje zachowanie, no i odswiez temat na gwiazdke. 

1. Jestesmy tacy madrzy.

2. Nie mam zamiaru tego robic, skoro nawet nie potrafisz uszanowac kogos, kto probuje Ci pomoc.

3. No i co z tego, mozna wiecej wycisnac.

Przemysl swoje zachowanie, no i odswiez temat na gwiazdke. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ja już nie chce od was pomocy bo widac ze sie gowno znacie..

TEMAT DO ZAMKNIECIA

1fvjwk.png

Opublikowano

To już Ci mówię czemu twój kolega miał tak mały fps na rx460 :) Ponieważ miał badziewny procesor :) A CS:GO jest grą bardziej nastawioną na procesor, a nie kartę graficzną :) Ale czyń co chcesz, przecież jesteś taki mądry. Tylko rodzi się pytanie skoro jesteś taki mądry to po co zwracałeś się o pomoc...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Chłopie, kuźwa, widzę chyba 3 czy 4 Twój temat o tym samym w ciągu ostatnich kilku dni, do tego jeszcze dochodzi fakt, że zestaw będziesz kupował za kilka miesięcy. Także weź z łaski swojej nie truj dupy, tylko uszanuj to, że teraz nie ma sensu Ci czegokolwiek składać, bo do czasu zakupu sporo się może pozmieniać. Jest na tym forum zdecydowanie więcej osób, które potrzebują pomocy na już i nikt nie będzie tracił czasu na bezsensowne w chwili obecnej rozterki jakiegoś smarkacza, który nawet nie umie się na forum zachować jak cywilizowany człowiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...