Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Czego nie lubię w League of Legends.

pajtiglogow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako że niektórym spodobała się forma w jakiej przedstawiłem ostatni film 'Za co lubię League of Legends' to postanowiłem zrobić kolejny.

Zapraszam do oglądania !

Opublikowano

Imo za dużo takich "typowych" powodów, które każdy z nas zna. Kilka zbędnych zdań też się pojawiło: narzekanie na walutę, kiedy jest to rzeczą normalną. Błąd ortograficzny w napisach, czat głosowy, gdzie wcześniej było nawiązanie do flame ze strony innych. Wystarczy spojrzeć na takiego CSka, zresztą tutaj ta komunikacja kompletnie zniszczyłby balans w drużynach (który swoją drogą też jest zachwiany). Pisałem wcześniej - lepiej przystopować, bo powoli materiały zaczynają męczyć niż cieszyć.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Imo za dużo takich "typowych" powodów, które każdy z nas zna. Kilka zbędnych zdań też się pojawiło: narzekanie na walutę, kiedy jest to rzeczą normalną. Błąd ortograficzny w napisach, czat głosowy, gdzie wcześniej było nawiązanie do flame ze strony innych. Wystarczy spojrzeć na takiego CSka, zresztą tutaj ta komunikacja kompletnie zniszczyłby balans w drużynach (który swoją drogą też jest zachwiany). Pisałem wcześniej - lepiej przystopować, bo powoli materiały zaczynają męczyć niż cieszyć.

Wiem, że waluta jest rzeczą normalna chyba każdy o tym wie. Nie oznacza to, że jesteśmy pokrzywdzeni i nie oznacza to, że niestety denerwuje mnie to i nie lubie tego w lolu czy w grach, że inni wydają grosze na coś kieyd ja muszę wydać krocie. Chyba nie zrozumieliśmy się heh.

Czekaj nie rozumiem gdzie jest błąd ortograficzny w napisie.

Co do czatu głosowego, czy musi być on obowiązkowy ? Chyba brałeś pod uwagę opcje mutowania. Nie każdy ma mikrofon ale rozumiem twoje zdanie. Jeżeli chodzi o całokształt to być może byłby to zły krok w kierunku rito nie wiem nie jestem ekspertem, nie grałem w csa.

Co do literówki czy błędu. Zobaczyłem drugi raz materiał i nic tam nie widzę :(. A jeżeli coś jest to przepraszam, że wpłynęło to w ten sposób i że materiał stracił na jakości ;>

• Synek zmienił(a) tytuł na [Video] Czego nie lubię w League of Legends.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...