Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widać postaci w MineCraft

Jonsonek995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Napiszę krótko i jak najlepiej potrafię.

Mam MC Premium zrobiłem serwer Lan a mój brat gra na Zyczu oboje mamy wersje mc 1.10.2. I gdy jesteśmy już na tym lanie ja widzę postać mojego brata ale on mnie już nie. Nawet gdy stoję swoją postacią przed nim to mnie nie może uderzyć ale ja mogę. Nawet na normalnym serwerze się dzieje to samo .  Co to może być ? 

Opublikowano

Miałem kiedyś coś podobnego,ale zanim palnę głupią odpowiedź,lepiej zapytam o trzy rzeczy:

- Ty pewnie jesteś operatorem,tak?

- Jakie wgrałeś pluginy?

- Czy brat widzi listę graczy po wciśnięciu tab?

Opublikowano

Miałem kiedyś coś podobnego,ale zanim palnę głupią odpowiedź,lepiej zapytam o trzy rzeczy:

- Ty pewnie jesteś operatorem,tak?

- Jakie wgrałeś pluginy?

- Czy brat widzi listę graczy po wciśnięciu tab?

Ten serwer to zwykły LAN więc pluginów nie ma . 

Brat normalnie widzi graczy.

A teraz gramy na jakimś większym serwerze ( kogoś , nie mój ) i też to samo normalnie słyszy dźwięki itd,itp ale juz mojej postaci nie. 

Opublikowano

To niech twoj braciszek sobie kupi premium, wybuli troche kasy ale pezynajmniej bedziecie mogli grac na zagranicznych srv

#antyszymo02

Znajdzcie inny launcher, zyczu to jeden z najgorszych launcherow

Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Spróbuj ten: Shiginima v3.100. Na wszelki wypadek polecam również całkowite odinstalowanie zycza i wyczyszczenie jego plików rejestrowych. W folderze %appdata% wywal cały folder "minecraft" (zachowaj sobie screenshoty przenosząc do innego katalogu). Potem zainstaluj shiginimę i folder "minecraft" utworzy się na nowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...