Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 400 euro.

Przemoo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, brat jest za granicą i poprosił abym ogarnął mu jakiegoś laptopa do gier, głównie do World Of Tanks, na tej str > http://www.pma-laptops.eu/ Jeżeli ktoś może to niech podrzuci linki do wartych uwagi laptopów. Byłbym wdzięczny.

Kwota przeznaczona na zakup: 400 euro.

Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): Fajnie by było gdyby było 15.6, lub więcej (jeżeli jest).
Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.): Gry, głównie World Of Tanks.
Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): - 
Osobiste preferencje: -
System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego): -

Z góry dziękuje, Pozdrawiam.

Opublikowano

Żaden z nich. Ogólnie nie ma na tej stronie nic ciekawego, do 400 funtów. Czy inne strony wchodzą w grę (np. ebay)?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Polecam ci szukać czegoś typu Lenovo Y500,510,580 ;) Dobre laptopy i stosunkowo tanie.

Opublikowano

Żaden z nich. Ogólnie nie ma na tej stronie nic ciekawego, do 400 funtów. Czy inne strony wchodzą w grę (np. ebay)?

Do 400 euro :D. Tak, podałem tą stronę ponieważ brat mi ją wysłał więc ją tu podałem :).

Nie wiem czy w tej cenie znajdziesz coś lepszego od tego : https://www.morele.net/laptop-lenovo-b50-80-80ew0538pb-842941/

Ile ten by wyciągnął FPS w World Of Tanks?

Opublikowano

Pójść pójdzie, ale ogólnie średni laptop do gier... do podstawowych gier, czy starych jakiś możeswz jeszcze próbować, ale też nie w za wysokich wymaganiach.

Za to na Lenovo Y500 itp. spokojnie ma Full detalach i takie gry jak GTA V na średnio-wysokich ;)

Opublikowano

Pójść pójdzie, ale ogólnie średni laptop do gier... do podstawowych gier, czy starych jakiś możeswz jeszcze próbować, ale też nie w za wysokich wymaganiach.

Za to na Lenovo Y500 itp. spokojnie ma Full detalach i takie gry jak GTA V na średnio-wysokich ;)

No tylko że on prawie 4 kafle kosztuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...