Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapper Oszust

Casiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
(Jak zły dział, przenieście)

Witam, otóż chciałbym zabezpieczyć ludzi przed oszustem samozwańczym Mapperem o ksywce Kadres chcieliśmy przeprowadzić transakcje, robił mi mapę przez kilka tygodni i zrobił, to pisze do niego że okej jaką zapłatę chcę ITP, napisał że chce CS'a + 15 euro na paypalu, to się zgodziłem dałem mu konto cs zmieniłem mu mail i wszystko, nagle wysyła do mnie "mapę" w której był plik exe zabezpieczony na hasło którego mi nie podał. Następnie gadał że czeka na pieniądze paypal, wyśmiałem go i obecnie tworze temat by nikt nie został oszukany przez tego najzwyklejszego oszusta.

SS'y na dole :)

jcwDHtl.png

2 ss z rara

RedBBvA.png

Opublikowano
Casiros Po 1 plik który dostałeś jest zabezpieczony hasłem i dwa razy został zaszyfrowany więc dlatego zmieniona nazwa. Żadnego wirusa tam nie ma więc nie ściemniaj tutaj bo sam doradzałem koledze wyżej abyś go nie wychujał, bo takie rzeczy zawsze się zdarzają :) Więc bez żadnej ściemy Kadres jest uczciwy bo nie tylko tobie robił mapki a czeka na kasę i tyle zapłacisz i hasła dostaniesz

Pozdrawiam <3

Opublikowano

Winrar to keylogger, zapomniałeś wspomnieć że ten winrar BYŁ WYSŁANY PRZEZ CIEBIE co jest na ss'ie, wysłałeś to na GG a nie linkiem co jest jedynym twoim szczęściem, proszę o przyjrzeniu się sprawy bliżej na serwisie który zareklamował Kadres, jest oszustem co już udowodniłem na stronie konkurencyjnej nie muszę się tutaj wypowiadać by zobaczyć że to jest oszust.

Opublikowano

Casiros Po 1 plik który dostałeś jest zabezpieczony hasłem i dwa razy został zaszyfrowany więc dlatego zmieniona nazwa. Żadnego wirusa tam nie ma więc nie ściemniaj tutaj bo sam doradzałem koledze wyżej abyś go nie wychujał, bo takie rzeczy zawsze się zdarzają :) Więc bez żadnej ściemy Kadres jest uczciwy bo nie tylko tobie robił mapki a czeka na kasę i tyle zapłacisz i hasła dostaniesz

Pozdrawiam <3

Napisze też tu by nie było nieporozumienia, Nie chodzi o to nawet że keylogger, w umowie która również jest na ssie widnieją napisy takie : 

"mam szybkie roziwazanie wiec nie bd problemu robmy po twojej mysli daj zmienic mi all na steamie, ja wyslalm mape 

ty mi hajs" piszę to kadres co jest dowodem że miał mi dać CAŁĄ MAPE a dostałem jakieś gowno zapakowane w winrarze. Kadres to dalej oszust.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrawiam <3

Napisze też tu by nie było nieporozumienia, Nie chodzi o to nawet że keylogger, w umowie która również jest na ssie widnieją napisy takie : 

"mam szybkie roziwazanie wiec nie bd problemu robmy po twojej mysli daj zmienic mi all na steamie, ja wyslalm mape 

ty mi hajs" piszę to kadres co jest dowodem że miał mi dać CAŁĄ MAPE a dostałem jakieś gowno zapakowane w winrarze. Kadres to dalej oszust.

Czy ty nie rozumiesz, że to nie jest gówno w winrarze tyklo skompresowany plik? Jeżeli otrzymasz od niego hasło, które otrzymasz jak mniemam zaraz po zaksięgowaniu pieniędzy możesz sobie to "WYPAKOWAĆ" WOW WYPAKOWANIE PLIKU EXE! I bedziesz miał mapke... Człowieku troche rozwagi.

@Edit Jeżeli nie dał Ci mapki, to pewnie przez ten temat, jeżeli byś poczekał to byś dostał.

Opublikowano

Casiros Po 1 plik który dostałeś jest zabezpieczony hasłem i dwa razy został zaszyfrowany więc dlatego zmieniona nazwa. Żadnego wirusa tam nie ma więc nie ściemniaj tutaj bo sam doradzałem koledze wyżej abyś go nie wyc**jał, bo takie rzeczy zawsze się zdarzają :) Więc bez żadnej ściemy Kadres jest uczciwy bo nie tylko tobie robił mapki a czeka na kasę i tyle zapłacisz i hasła dostaniesz

Pozdrawiam <3

Czy ty nie rozumiesz, że to nie jest gówno w winrarze tyklo skompresowany plik? Jeżeli otrzymasz od niego hasło, które otrzymasz jak mniemam zaraz po zaksięgowaniu pieniędzy możesz sobie to "WYPAKOWAĆ" WOW WYPAKOWANIE PLIKU EXE! I bedziesz miał mapke... Człowieku troche rozwagi.

@Edit Jeżeli nie dał Ci mapki, to pewnie przez ten temat, jeżeli byś poczekał to byś dostał.

Powinieneś sobie dać nick Mocno Upośledzony, jeżeli typ nie zamierzał dawać mapy po daniu konta steam to po c**j to pisał? Jak się bał dać całą to mógł dać połowę, jest poprostu złodziejem a ty idiotą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...