Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Patcher Metin2

sebek848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A część serwerowa?

Szczerze powiedziawszy nie wiem chyba nie ma.

To po co to wrzucasz? bez części serwerowej to możesz poszpanować przed kolegami, że masz ładny wygląd.

Znajdź część serwerową i wrzuć.

Opublikowano

Witam! Przeglądając komputer napotkałem na patcher do metin2

Jeśli jest osoba która umie edytować kod i chciałaby mi pomóc proszę o info.

SS:

663071476262297910479.png

117761476262297910479.png

Download:

xyz

​Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e6499b2fdcd7184fd7304efda402e9ddb514328a5e6f9d6524f4d246a695a1b2/analysis/1476262594/

A więc tak, nie PIERD*L ŻE MIAŁEŚ GO NA KOMPIE BO NIE MIAŁEŚ JEGO WCZEŚNIEJ!! NIE MIAŁEŚ GO NIGDY NA KOMPIE I SZCZERZE POWIEDZIAWSZY WIEM SKĄD GO MASZ TAKŻE NIE KŁAM!! :)

A część serwerowa?

Wiadome że nie masz bo zerżnięte z innego hostingu ten autopatcher.. proste ;)

A część serwerowa?

To po co to wrzucasz? bez części serwerowej to możesz poszpanować przed kolegami, że masz ładny wygląd.

Znajdź część serwerową i wrzuć.

Nie nie znajdzie a jeśli znajdzie TO W SIECI A NIE W KOMPIE a on nigdy go nie używał ! 

Teraz tak, wyjaśnię autorowi na początek że prawie każde (85%) pochodzenie plików z działu metina sprawdzam w całej sieci bo mi zajmuje to zaledwie kilka minut i wiem że nie posiadałeś nigdy tego autopatchera na swoim kompie i na początek proszę nie zmieniaj dat na kompie by mi udowodnić że go miałeś bo taka magiczna metoda dla mnie nie zadziała. 

Po drugie wiarygodne źródło pochodzenia wraz z uploadem na hosting podsiadam i podam link niżej nie w celu reklamy lecz w celu WYTŁUMACZENIA I WYJAŚNIENIA dla każdego że jesteś po prostu nieuczciwym człowiekiem który wmawia że niby coś miał, by był fajny.

Po trzecie, @1361622928-U485574.pngautor zastanów się zanim pod moim postem coś napiszesz bądź jakikolwiek kit mi wciśniesz, mnie nie łatwo jest okłamać, tym bardziej jeśli coś jest w sieci niezależne od kraju. 

Link udowodniający ze ten autopatcher jest już ponad 2 lata na hostingu: 

http://www.filehost.ro/30988649/LongjuMetin2_Patcher_rar/

celowo dałem to w kod by było przejrzyście oraz taki screen dam co do daty https://scr.hu/M03qJG

Myślę że jasno wyjaśniłem że autorowi nie warto na żadne słowo ufać.

Ponadto jeśli ktoś chce "część serwerową" albo jak to inni zwą "do wrzucenia na ftp by pobrało pliki przez autopatchera" to nie jest trudno samemu dorobić.

Poza tym dla wcipskich, jeśli ktoś nie wierzy to niech pobierze 2 pliki (od autora i od tego wyżej linku co dałem) i sami sprawdźcie.

Nie będę podawał tematu do forum z tym autopatcherem, bystrzy znajdą.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Nie jesteś autorem tego patchera, kosz. Jeśli jego obecny właściciel wyrazi zgodę na publikację, to odezwij się na PW z odpowiednimi dowodami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...