Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam stałe 37 FPS

alti2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie cos mi sie z gra stalo juz tak 2 dzien mam ze w poczekalni 37 fps w grze 37 fps? cos trzeba zrobic usunac czy nwm? I nie piszcie ze cos z kompem bo tylko z ta gra tak mam. Fps max_300 wpisane jest normalnie. Dodam ze tak od wczoraj mam. Z innymi grami jest normalnie

Opublikowano

Jak mnie takie dziecinne posty jak twoje denerwuja. Czekam na odpowiedz specjalisty bo nie jestem byle gowniarzem bys do mnie taki rzeczy pisal gdyz znam sie na tyle na rzeczy. Kompa mam bardzo dobrego po 400 fps w grze jest i powtarzam ze to tylko w tej grze taki mam dziwny przypadek. w kazdej innej jest dobrze. Temperatury mam smieszne po 50 stopni na grafike i po 60 na procesor. Czekam na pomoc bo nie moge sb pograc.

Opublikowano

sprawdz spojnosc plikow i ustawienia grafiki, jak nie pomoze to przeinstaluj cs'a

Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

400 fpsow na 800x600?

podaj specyfikacje, zaaktualizuj stery, zmiejsz ustawienia, zrob spojnosc plikow gry, ew. pelny okran w oknie

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

JA gram na 1600. KArta graficzna 1070, sterowniki aktualne,ustawienia zmniejszac jak mam tyle fps? xD. Sprawdze jeszcze te ekran w oknie

hahah od 2 dni nie pomyslalem. Dobrze mi bardzo doradziliscie. Zmienilem rozdzielczosc na inna i wrocilem do swojej i juz dziala spowrotem. Ale nie pomyslalem o tym bo pierwszy raz taki mi sie bug trafil. Dam wam po lajku i dziena za pomoc xD 

Opublikowano

JA gram na 1600. KArta graficzna 1070, sterowniki aktualne,ustawienia zmniejszac jak mam tyle fps? xD. Sprawdze jeszcze te ekran w oknie

hahah od 2 dni nie pomyslalem. Dobrze mi bardzo doradziliscie. Zmienilem rozdzielczosc na inna i wrocilem do swojej i juz dziala spowrotem. Ale nie pomyslalem o tym bo pierwszy raz taki mi sie bug trafil. Dam wam po lajku i dziena za pomoc xD

To musisz miec mocne cpu, bo w cs'a mozesz grac na integrze.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja mam po uruchomieniu stałe 72fps - po nowym update windowsa 10 coś się zjebało.

Wystarczy po wejściu do gry zminimalizować i zmaksymalizować i wraca do normy (200+)...

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...