Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta dźwiękowa pod USB

rob99ert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam taniej (do 60zl) karty dźwiękowej pod USB, głównie chodzi mi tu o nieco lepszą jakość mikrofonu. Narazie nie zastanawiam się nad dobrą kartą którą mógłbym włożyć do PC, bo nie potrzebuje, szukam poprostu zamiennika na jakiś czas. Wiem, że odtwarzanie na tych kartach jest kiepskie, nie lepsze od integry, no ale właśnie ja z integrą na płycie mam taki problem, że po prostu "trochę" nie funkcjonuje tak jak powinna :D Fajnie by było gdyby karta oferowała zmiana czułość mikrofonu na wyższy, bo mój biedak z media jest cichy :/

PS. Brałbym w ciemno A4Tech Bloody G480 ale nie widzę go już na rynku (120zl się nie opłaca, bo lepiej już inwestowac w wewnetrzna dobrą niż 120zł na to coś).

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

1.Kiedyś jak miałem problem ratowała mnie : SMART ELECTRONIC KARTA DŹWIĘKOWA USB 7.1 (AK103B)

Co prawda jest to tani chinol ale zawsze lepsze to niż nic.

2.Co do lepszej karty USB Jak najbardziej polecam : https://www.morele.net/karta-dzwiekowa-sandberg-zewnetrzna-karta-dzwiekowa-usb-to-sound-link-133-33-532372/

3.A co do karty wewnętrznej to myślę że w tej cenie coś tego typu : Ultron UltraSound (9484)

Co prawda nie jest to 8 cud świata ale za tą cene jedynie używki lepsze dostaniesz.

Podsumowując polecam kartę nr.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...