Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Aplay.

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291783-U247153.png

Tematyka: Grafika do profilu "O mnie"

Wysokość: Obojętne, aby było w miare dostosowane

Szerokość: Obojętne, aby było w miare dostosowane

Kolorystyka: Obojętne, nic ponurego i smutnego, raczej żywsze kolory

Dodatkowe informacje od zlecającego: Potrzebuję grafiki do profilu. Podam napisy, jakie mają się znaleźć na pracy, a jest mi obojętne, w jakiej formie to wykonacie. Wolna ręka. Czy to będą osobne napisy, czy wszystko na jednym obrazku, obojętne.

Materiały do wykorzystania: Napisy:

O mnie

Nazywam się Adrian, mam 16 lat i pochodzę z okolic Kielc. Interesuję się informatyką oraz literaturą, głównie polonistyką. Na forum zacząłem się udzielać od 7 maja szukając głównie pomocy, a teraz staram się sam jej udzielać.

(Oprócz napisów, gdzieś pomiędzy można umieścić jakiś obrazek, ogólnie żeby to ładnie wyglądało, fajnie by było gdyby był gdzieś mój avatar, np od góry i pod nim napis Aplay a dopiero pod tym napisy O mnie. Można by też umieścić gdzieś w profilu sygnaturę. Przydałaby się także jakaś belka pod którą bym mógł pisać coś w stylu 06.08.2016 MPC Facebook itp. czyli osiągnięcia.)

Znów napisy:

Kontakt

Telegram - @Aplaay

GG - 59434747

PW na forum

(Obojętnie gdzie to będzie, jakie położenie, ma być schludnie i ładnie)

Wynagrodzenie: W zależności od wykonania - parę limicików ta najlepsza, a każdą inną pracę nagrodzę osobnie paroma lajkami.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@Lady Angie jest ok, lecz nie do końca do mnie przemawia. ;d Wolałbym, aby w miejscu osiągnięć było zrobione miejsce na normalne pisanie, a nie grafiki, bo tam ciągle może się coś pojawić. Wystarczy napis osiągnięcia: .. Ogólnie jest ok ale poczekam jeszcze na inne prace, dzięki :) Coś w ten deseń jeżeli chodzi o styl. 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...