Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] 4 Triki do Kha'Zixa o których nie miałeś pojęcia.

pajtiglogow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko znane wszystkim raczej, naturalnie znajdą się osoby które o tym nie wiedziały, jednak kha jest na tyle starym champem, że wszyscy wiedzą o takim double jumpie.

Opublikowano

dzieki ziomek, jestem w brazie 4 i 10lp, ale po tym filmiku na bank dam rade wbic chociaz ten master tier  ! masz subA !

Ja przed tym filmem byłem brąz 3 ale po nakręceniu go wbiłem już platyne w 2 godziny. 

Wiem, że o master tier będzie ciężko ale może kiedyś Ci dorównam.

Opublikowano

dzieki ziomek, jestem w brazie 4 i 10lp, ale po tym filmiku na bank dam rade wbic chociaz ten master tier  ! masz subA !

Ja przed tym filmem byłem brąz 3 ale po nakręceniu go wbiłem już platyne w 2 godziny. 

Mi się chłopaki nie do końca udało, ale mężnie próbowałem!

Fajny dla oka materiał, przyczepić się zbytnio nie można i oby motywacja nie upadała!

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Mi się chłopaki nie do końca udało, ale mężnie próbowałem!

Fajny dla oka materiał, przyczepić się zbytnio nie można i oby motywacja nie upadała!

Jeżeli lubisz łowić ryby to autor o filmu o KhaZixie czyli ja zrobił film o Fizzie na który również zapraszam może tym sposobem uwolnisz się z brązu :(

• Synek zmienił(a) tytuł na [Video] 4 Triki do Kha'Zixa o których nie miałeś pojęcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...