Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem okradziony. Co mogę zrobić z tą sprawą?

xSmokBezioxKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta zgłoś to do supportu z dowodami, linkiem do jego profilu dostanie bana na trade, a w najlepszym przypadku na community

jak mu oddales skiny to ci nie oddadza :(

Opublikowano

To już ich decyzja co z tym zrobią, jeśli będziesz miał mocne dowody na pewno nie pozostaną z tym obojętni. A czy odzyskasz dobytek? Nie wiem. Kiedyś ludzie nabierali Valve na takie przekręty typu właśnie skradzione eq. Zawsze warto spróbować:)

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dałeś się oszukać jak naiwne dziecko, typ może dostanie blokadę na trade jak będzie duzo reportow, ale nie odzyska nikt itemów, które on wymusił. 

Opublikowano

Możesz zgłosić gościa, itemków i tak nikt nie odzyska a taki certyfikat to każdy głupi nawet w paincie zrobi...

A jedyne gdzie on może jest administratorem według tego SS'a to Fortress of gamers a nie steam/valve etc.. wystarczy się tylko przyjrzeć.

Trzeba być strasznie naiwnym by dać się tak nabrać..

Opublikowano

Trzeba być strasznie naiwnym. Przecież nawet gdzieś pisze że valve nigdy nie poprosi cię o hasło email czy cokolwiek innego skoro to jest valve i nie potrzebuje pisać bo mają dostęp do tego bezpośredni. Dałeś dupy i wykazałeś się brakiem mózgu. Napisz do supporta. Może pomogą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...