Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sens grania na Real Tibi?

4Malik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też sobie już odpuściłem rl. Cipasoftowi się w dupie przewraca wiemy to już od dawna, ale teraz to już ostro przeginają.

Już lepiej chyba w Zezenie pograć...

Opublikowano

Opłaca się grać, przedmówcy jakieś bzdury gadają, nie ma double expa tylko 50%, który kosztuje tyle, że i tak nikt tego nie kupuje + to dużo nie daje bo można to max 3 razy dziennie kupić. Banuja tych boterów faccowych cały czas co jada na gównianych botach więc o expa nie masz się co martwić. Gra jest aktualizowana cały czas, jest dużo contentu, nie będziesz sie nudzić raczej i liczba graczy wcale nie zmalała, jest ich dosyć sporo cały czas a nawet więcej niż wcześniej patrząc na to, że wcześniej większa ilość osób online to były boty z czego większość to ta gówniana, które cipsoft skasował i kasuje cały czas. A co do otsa to zagraj sobie na classictibia jeśli lubisz dobry klimat i łatwość starej tibii, jest jeszcze kasteria, ale jej nie polecam.

Opublikowano

Opłaca się grać, przedmówcy jakieś bzdury gadają, nie ma double expa tylko 50%, który kosztuje tyle, że i tak nikt tego nie kupuje + to dużo nie daje bo można to max 3 razy dziennie kupić. Banuja tych boterów faccowych cały czas co jada na gównianych botach więc o expa nie masz się co martwić. Gra jest aktualizowana cały czas, jest dużo contentu, nie będziesz sie nudzić raczej i liczba graczy wcale nie zmalała, jest ich dosyć sporo cały czas a nawet więcej niż wcześniej patrząc na to, że wcześniej większa ilość osób online to były boty z czego większość to ta gówniana, które cipsoft skasował i kasuje cały czas. A co do otsa to zagraj sobie na classictibia jeśli lubisz dobry klimat i łatwość starej tibii, jest jeszcze kasteria, ale jej nie polecam.

Bzdury? Gościu każdy ma swoje zdanie na ten temat. Aktualizowana na gorsze. Ciekawe gdzie widzisz większą liczbę graczy, chyba na otsach.

A gównosoft nigdy nie starał się skutecznie wyeliminować botów, ot to cała prawda.

Opublikowano

Bzdury? Gościu każdy ma swoje zdanie na ten temat. Aktualizowana na gorsze. Ciekawe gdzie widzisz większą liczbę graczy, chyba na otsach.

A gównosoft nigdy nie starał się skutecznie wyeliminować botów, ot to cała prawda.

Nie musze ci przytaczać żadnych argumentów bo wszystko widać na papierze. Za to chętnie dowiedziałbym się dlaczego aktualizowana na gorsze ?

Opublikowano

Aktualizacje nowych potionów to jest jedna z najbardziej idiotycznych i niszczących gre aktualizacji. W tej chwili rp może stać na gatherze w 1 lini jako ek bo heal z potiona i sana to jest ogromne health combo.Mówiąć ze real zamienia się w otsa to obraza dla otsów.Otsy są już milion razy lepsze od reala i nawet trudniejsze.Zwykły evo ots gdzie są milionowe lvle jest trudnejszy od real tibi.Cipsoft chyba nastawia się na wejście swojej gry na Steam i pozyskanie nowych graczy a starych wiernych fanów mają w czterech literach taka jest prawda.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Aktualizacje nowych potionów to jest jedna z najbardziej idiotycznych i niszczących gre aktualizacji. W tej chwili rp może stać na gatherze w 1 lini jako ek bo heal z potiona i sana to jest ogromne health combo.Mówiąć ze real zamienia się w otsa to obraza dla otsów.Otsy są już milion razy lepsze od reala i nawet trudniejsze.Zwykły evo ots gdzie są milionowe lvle jest trudnejszy od real tibi.Cipsoft chyba nastawia się na wejście swojej gry na Steam i pozyskanie nowych graczy a starych wiernych fanów mają w czterech literach taka jest prawda.

co ty chrzanisz pomyleńcu, to dobra aktualizacja, trudno żeby 800 levele mieli używać potionów dla 80 leveli i manasować full mane przez 10 minut xD.

Opublikowano

Chyba typek widać jakiś świeżak. Mamy knighta 1000lvl powiedz mi jak on ma się wyleczyć z UHP vs 3-5 osób on ginie po prostu bo ma za dużo hp. A to że ty nawet 150lvla nie wbiłeś to będziesz mówić, że potiony zniszczyły grę.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Chyba typek widać jakiś świeżak. Mamy knighta 1000lvl powiedz mi jak on ma się wyleczyć z UHP vs 3-5 osób on ginie po prostu bo ma za dużo hp. A to że ty nawet 150lvla nie wbiłeś to będziesz mówić, że potiony zniszczyły grę.

Kharsek jest na non pvp więc pozdro dla ciebie.Nikt na pvp nie wbije takiego lvla bo za każdyn high lvlem na pvp połowa servera biega. Świeżak mogę powiedzieć o tobie weź idz na jakiś gather i zobacz jak się zmieniła tibia(np.Browse field}.To nie jest to co kiedyś i są same ułatwienia. Koleka z góry przytoczył sytuację manasowania się high lvla chłopie ale ogarnij ile tysiecy many np ma druid na tym lvlu lepsze potiony według mnie nie są potrzebne do expa zobacz sobie nawet ta castach że ludzie świetne dają sobie rade z maną nawet się nie manasują do połowy bo im reszta k many starcza.

Opublikowano

Ale czy ty sobie zdajesz sprawę, że nawet potwory go składają bo mało leczą czary/poty? Czasami jak oglądałem jego casty to musiał stawać i się spotować/wyleczyć do full hp aby mógł dalej ruszyć. mamy rok 2k16 tibia się rozwija a nie ma spadać. Browse field jest bardzo dobry i przydatny. Tylko ludzie to jacyś dziwni są, we wszystkich grach które grałem i wychodziły nowości czy aktualizację to zawsze beee i syf i tylko nie grać w tą grę i się obrazić.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Ale czy ty sobie zdajesz sprawę, że nawet potwory go składają bo mało leczą czary/poty? Czasami jak oglądałem jego casty to musiał stawać i się spotować/wyleczyć do full hp aby mógł dalej ruszyć. mamy rok 2k16 tibia się rozwija a nie ma spadać. Browse field jest bardzo dobry i przydatny. Tylko ludzie to jacyś dziwni są, we wszystkich grach które grałem i wychodziły nowości czy aktualizację to zawsze beee i syf i tylko nie grać w tą grę i się obrazić.

Jedyny potwór który go składa to jest Gaz'haragoth bo może sieknąć za 13k a kharsek ma chyba 12k albo 11.Bzdury opowiadasz że go potwory zabijają bo na roshamull ruluje ponad 8 potworów i mu mało ostatni raz padł na 987lvlu. Przestań się lepiej wypowiadać na temat o którym nie masz pojęcia.Pozdro

Opublikowano

Jedyny potwór który go składa to jest Gaz'haragoth bo może sieknąć za 13k a kharsek ma chyba 12k albo 11.Bzdury opowiadasz że go potwory zabijają bo na roshamull ruluje ponad 8 potworów i mu mało ostatni raz padł na 987lvlu. Przestań się lepiej wypowiadać na temat o którym nie masz pojęcia.Pozdro

No tylko ze bez nowych potów i druida by padł trzymając klate :), sam sie nie wypowiadaj noobie.

Opublikowano

Teraz też padnie potiony mu w niczym nie pomogą bo khrasek ma nadal mniej hp niż najmocniejszy hit (13k) Gaz'haragotha czyli nie ważne że ma te potionki bo i tak ma go z hita czaisz baze?

Opublikowano

Tibia już dawno się wypaliła, czy warto grać?  myślę, że warto pod warunkiem, że chcemy wrócić do pewnej nostalgii [hunt dragonów, hydr itd] - oczywiście mowa o graniu "legit" ponieważ na botach to strata czasu prędzej czy pozniej auto bana sie wyłapie ; p

dla mnie ta gra jest za prosta, kiedyś ujebać smoka 20 paladynem z low skillami to było coś ; d, albo wywalić się od słabych potworów tylko dlatego, że zmisowało sie "uha"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...