Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tspik.pl - High Quality Talk

kryniek67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do usunięcia

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

kryniek67, prezentacja ładna. Teamspeak nawet nawet ale mam pare zastrzeżeń.

Prezentacja ladna teamspeak fajnie zrobiony osobiscie mi sie podoba

grenus moglbys napisac jakie masz zastrzeżenia?

Opublikowano

mcB0Ski, ikony sie strasznie wolno ładują pozatym kożystają z mało rozbudowanego bota.

Korzystają* i o co chodzi ci z tymi botami ;3?mi ikonki normalnie laduja sie...

@up

Ładna reklama serwera i napewno warto wejść osobiście i posiedzieć ponieważ administracja szybko pomaga itd. Wygląd serwer fajny i ciekawy jest. Dodatkowo boty muzyczne są dobrze ustawione.

Polecam serwer.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@Grenus

Jeżeli chodzi o boty automatyzujące, to mamy abot autorstwa @artur8889 - są one dopiero przez niego rozwijane więc wiele funkcji jest w dalszym ciągu ulepszanych. Posiadamy również mbota, którego postanowiliśmy nie używać i zastąpić nowym abotem Artura. 

Opublikowano

20 raz widze taki sam styl prezentacji

nic ładnego ani oryginalnego

Temat został stworzony po to, aby użytkownicy mogli ocenić serwer, a nie prezentację graficzną.

A co do stylu, trochę go zmieniłem żeby nie był identyczny. Nigdy nie ściągam wszystkiego.

Pozdrawiam. :)

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Reklama ciekawa, miałem do czynienia z Grafikiem i zarazem Administratorem serwera - miejmy nadzieję że to nie kolejny projekt na kilka dni, tak jak było ostatnio kiedy nawiązaliśmy współpracę

- życzę powodzenia i wytrwałości :)

Co do prezentacji ciekawa lecz faktycznie dużo serwerów w tym mój ma podobną (stworzona przez tę samą osobę lecz i tak oczekiwałoby się więcej oryginalności)

Co do samego serwera:

+ ikonki których nie ma na innych serwerach 

- niektóre mi się nie podobają lecz to kwestia gustu

Ogólnie no nie powala niczym, wygląda ''normalnie'' tak jak TS powinien.

Co do automatyzacji, tutaj się niewypowiem gdyż skoro to aBOT to wiadomo że narazie nie rywalizuje on z MBOT'em w kwestii ilości funkcji.

Narazie mogę polecić, zobaczymy co w przyszłości :)

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Pantoflarzek

Co do grafiki reklamującej, to muszę Ci przyznać rację, pewnie jest dosyć podobna :p Ale staramy się na coraz więcej oryginalności, dużo rzeczy zostało lekko "odgapionych" a raczej wzorowanych na jakiś większych TSach, do tego się przyznać mogę :) 

Mógłbyś powiedzieć, które ikonki? 

Opublikowano

@Pantoflarzek

Co do grafiki reklamującej, to muszę Ci przyznać rację, pewnie jest dosyć podobna :p Ale staramy się na coraz więcej oryginalności, dużo rzeczy zostało lekko "odgapionych" a raczej wzorowanych na jakiś większych TSach, do tego się przyznać mogę :)

Mógłbyś powiedzieć, które ikonki? 

@Trovst_eu Mówię tutaj konkretnie o rangach 4fun - widać że nie są z tej samej paczki i trochę to dziwnie wygląda...

Województwa też są troche brzydkie jak dla mnie ale może to kwestia tego że przyzwyczaiłem się do czegoś innego :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

20 raz widze taki sam styl prezentacji

nic ładnego ani oryginalnego

Temat został stworzony po to, aby użytkownicy mogli ocenić serwer, a nie prezentację graficzną.

A co do stylu, trochę go zmieniłem żeby nie był identyczny. Nigdy nie ściągam wszystkiego.

Pozdrawiam. :)

prezentacja ma zachęcać do wejścia a ona mnie nie zachęca, więc mówie co mi się nie podoba

Opublikowano

Według mnie serwer wygląda estetycznie oraz ładnie.

Jedynie moim zdaniem przypada za dużo kanałów na jedną strefę. 

Nie chodzi tutaj o same kanały do danej strefy ale o spacery informacyjne.

ScreenShot:

3531614760279381237309.png

Co do ikonek - zmieniłabym zdecydowanie czcionkę. Sam wzór jest nawet okej ale czcionka nie pasuje kompletnie.

Co do reszty ikon nie mam do czego się doczepić chociaż te specjalne są pomieszane. 

Ograniczcie te wiadomości od bota bo to drażni i irytuję.

ScreenShot:

8602214760281001237309.png

Fajnie jakby rangi takie jak 'Anty Poke' i 'Anty Pw' były dostępne dla wszystkich użytkowników, a nie tylko tych wybranych. 

Polecam ograniczyć ilość rang dla Administratorów ponieważ ludzie, którzy wchodzą na serwer powinni jakoś odróżniać użytkowników od administratorów. Sama ikonka i ranga nie rzuca się jakoś w oczy.

ScreenShot:

6805614760282531237309.png

Jeżeli chodzi o Administratora, który pomógł mi na Centrum był bardzo uprzejmy i szybko reagował na moje prośby. Udzielił odpowiedniej oraz profesjonalnej pomocy.

Co do oprawy graficznej - prezentacja co prawda jest jak większość innych ale na pewno wygląda lepiej niż te pisane za pomocą BBCode, jeśli chodzi o sam banner to taki sobie, jeśli w zarządzie jest Grafik to liczyłam na coś więcej. :-) 

Generalnie nie mam jakiś dużych zarzutów i problemów. Polecam serwer oraz życzę sukcesów!

Opublikowano

prezentacja ma zachęcać do wejścia a ona mnie nie zachęca, więc mówie co mi się nie podoba

Jeśli prezentacja cie nie zachęciła do wejścia na serwer to nie wypisuj mi tutaj nic o prezentacji ponieważ to nie ma nic do serwera. :)

Opublikowano

Jeśli prezentacja cie nie zachęciła do wejścia na serwer to nie wypisuj mi tutaj nic o prezentacji ponieważ to nie ma nic do serwera. :)

Jednak prezentacja to jest Twoja wizytówka i, jeśli ją wykładasz na stół przy pokazywaniu serwera to również jest brana pod uwagę. Poza tym sama prezentacja mogła go zniechęcić ale mógł wejść na serwer by go ocenić, prawda?

Osobiście mi się podoba prezentacja gdyby nie fakt, że taką samą bądź podobną można teraz zauważyć przy każdych prezentacjach wstawianych na forum. 

Opublikowano

@Maja..

Co do ilości tych kanałów, to zobaczę co da się zrobić, jednak miało to się wyróżniać, tzn. kanał z nazwą, online ile jest oraz dodatkowy do którego są kanały "przypięte" :)

Również dziękujemy za opinie bota, który zaczepia gdy ktoś wejdzie na kanał pomocy - to jest w fazach testowych, dzisiaj to zmienimy z "co 5 sekund" na "co 20 sekund" :P 

Jeżeli chodzi o wygląd rang, to większość powiedziała, że jest ładnie, możliwe, ze ci się nie podoba, ale no każdy ma inny gust ^^

No i z ograniczeniem rang, to do 4 zmniejszymy, wliczając w to rangę administracyjną :) 

Dziękujemy za opinie Maju.

Opublikowano

@Maja..

Co do ilości tych kanałów, to zobaczę co da się zrobić, jednak miało to się wyróżniać, tzn. kanał z nazwą, online ile jest oraz dodatkowy do którego są kanały "przypięte" :)

Również dziękujemy za opinie bota, który zaczepia gdy ktoś wejdzie na kanał pomocy - to jest w fazach testowych, dzisiaj to zmienimy z "co 5 sekund" na "co 20 sekund" :P 

Jeżeli chodzi o wygląd rang, to większość powiedziała, że jest ładnie, możliwe, ze ci się nie podoba, ale no każdy ma inny gust ^^

No i z ograniczeniem rang, to do 4 zmniejszymy, wliczając w to rangę administracyjną :)

Dziękujemy za opinie Maju.

Dodam, że brak możliwości napisania do Właściciela jak dla mnie to nieporozumienie. Jeśli użytkownik jest zarejestrowany to powinien mieć prawo porozumieć się z Właścicielem serwera. :-) 

Opublikowano

Jest możliwość porozumienia się z Właścicielem, jednak chcemy aby najpierw użytkownik zgłosił się do naszej administracji, a dopiero później do nas :p 

Na serwerze jest podany kontakt mailowy i gg :) Po prostu nie chcemy, aby użytkownicy o byle problemy pisali do nas, od tego jest administracja. 

No i dziękujemy Maju za pomoc w ustawieniu tych kilku uprawnień ^^

Opublikowano

Jest możliwość porozumienia się z Właścicielem, jednak chcemy aby najpierw użytkownik zgłosił się do naszej administracji, a dopiero później do nas :p 

Na serwerze jest podany kontakt mailowy i gg :) Po prostu nie chcemy, aby użytkownicy o byle problemy pisali do nas, od tego jest administracja. 

Ja u siebie na serwerze mam Administrację. Jako jedyna jestem Właścicielką i każdy ma dostęp do napisania mi pw. I jakoś raz na parę miesięcy ktoś się do mnie zgłasza po jakieś duperele. Myślę, że to jest kwestia wyrobienia sobie opinii. Jak użytkownik do mnie pisze to wie, że ma pisać konkrety i tylko w poważnych sytuacjach. Wystarczy przemyślane prowadzenie serwera oraz dobrze napisane opisy kanałów. ;-) 

Opublikowano

Ja u siebie na serwerze mam Administrację. Jako jedyna jestem Właścicielką i każdy ma dostęp do napisania mi pw. I jakoś raz na parę miesięcy ktoś się do mnie zgłasza po jakieś duperele. Myślę, że to jest kwestia wyrobienia sobie opinii. Jak użytkownik do mnie pisze to wie, że ma pisać konkrety i tylko w poważnych sytuacjach. Wystarczy przemyślane prowadzenie serwera oraz dobrze napisane opisy kanałów. ;-) 

No dobrze, przekonałaś mnie - jesteśmy oczywiście gotowi na przyjmowanie propozycji od wszystkich i wprowadzenie tego w życie, choćby na próbę :)

Opublikowano

No dobrze, przekonałaś mnie - jesteśmy oczywiście gotowi na przyjmowanie propozycji od wszystkich i wprowadzenie tego w życie, choćby na próbę :)

Po prostu napisałam patrząc po sobie. Weszłam na serwer i miałam konkretnie sprawę do Właściciela, a nie mogłam napisać. 

Jeszcze mam pytanie czy jako Właściciel otrzymujesz poke-y z Centrum Pomocy? 

Opublikowano

Ja dostaję, Fantasy niekoniecznie już, bo raczej techniczne rzeczy robi i niezbyt ma możliwości rozmawiać siedząc na serwerze, chyba że go "zaczepię" ze 100 razy :p 

Opublikowano

Ja dostaję, Fantasy niekoniecznie już, bo raczej techniczne rzeczy robi i niezbyt ma możliwości rozmawiać siedząc na serwerze, chyba że go "zaczepię" ze 100 razy :p 

Dziękuję za odpowiedzi.

A co do ikonek to pozwoliłam sobie pokazać wzór jaka czcionka by pasowała lepiej: 6176214760325371237309.png

Oczywiście to kwestia gustu i to Wasza kwestia jakie będą ikonki, jednak zwróciłam na to uwagę w mojej opinii dlatego pokazałam wzór jaki moim zdaniem by pasował. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...