Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem odpaleniem klienta Metin2.pl

Injector_SurMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z odpaleniem metina przez błąd metin2.create_no_appropriate_device, poszukałem więcej o tym i komuś pomogło odpalenie przez HDMI do telewizora, u mnie to też działa ale nwm jak to ustawić by działało bez tego. znalazłem takie coś na niemieckim forum ale nie wiem jak pozmieniać rozdzielczość by była w rozdzielczościach telewizyjnych. Ktoś coś wie i pomoże?

Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICEEdit ]

Opis: "Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE": Po uruchomieniu Metin2 następujące pojawia się komunikat o błędzie.

Rozwiązanie: Najpierw należy zamknąć wszystkie okna Metin i spróbuj ponownie. Nie powinno pomóc, że kwestia ta odzwierciedla wadliwy sterownik karty graficznej. Aktualizacja sterownika karty graficznej powinny poprawić błąd.

Możliwe jest również, że w ustawieniach nvidia-systemowych, gdy punkt "rozdzielczość" czeku w "Pokaż tylko rozdzielczościach telewizyjnych" muszą być usunięte. To samo można w kartach graficznych AMD w AMD Catalyst Control Center pod "biurkowych i wyświetla"> "Mój Cyfrowy Płaski panel"> "Właściwości (Digital płaskich)" do zrobienia.

Opublikowano

Wchodzisz no folderu z Metin2 i tam wyszukujesz "Config" 263001476000347261426.jpeg, i wyskakakuje ci co takiego

827021476000377261426.jpeg

Nie bie pod uwage język, nie gram na pl´u.      I se ustawiasz tak jak powinneś mieć

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

O ile mnie pamiec nie myli ten blad dalo sie naprawic zmieniajac zgodnosc.

Opublikowano

@xStorM

Zmieniałem zgodność, patcha, klienta i nawet config na win xp,7,8. Robiłem to co robili z tym błędem na youtube, nic nie pomaga dlatego czekam na jakieś inne rozwiązanie. Wszystkie sterowniki też są zainstalowane jako najnowsze. 

Opublikowano

prawym na ikone metka > rozwiąz problemy ze zgodnościa > wybróbuj zalecane ustawienia > testuj program.. > dalej > tak zapisz ustawienia dla tego programu.

powinno pomóc

Opublikowano

@ ArmandiaMT2

Dzięki ale pisałem że już próbowałem.

Zrobiłem wszystko co piszę na wiki globala ale nic nie pomaga. Jeśli ktoś ma inne rozwiązanie to chętnie spróbuje.

Błąd "metin2.create_no_apropriate_device"

Opis problemu: Podczas uruchamiania gry wyskakuje błąd "metin2.create_no_apropriate_device".

Rozwiązanie:

• Twoja karta graficzna nie spełnia wymogów gry, przez co nie można jej uruchomić. Jedynym rozwiązaniem w tym przypadku będzie zakup nowej karty graficznej.
  • Być może nie posiadasz sterowników do karty graficznej lub są one przestarzałe. Aby zażegnać problem, należy udać się na stronę producenta Twojej karty graficznej, znaleźć sterowniki pod Twój model karty graficznej, a następnie pobrać je i zainstalować. Będzie również konieczność zresetowania komputera, co należy też zrobić.

Nie posiadasz DirectX, przez co nie można uruchomić Metin2. Udaj się na stronę Microsoftu, a następnie pobierz i zainstaluj. W tym przypadku może być konieczność zresetowania komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...