Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Płatne autobuyery

Gibanaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zdaję sobie sprawę z tego, że najlepsze autobuyery są płatne - każdy, kto wykona dobrze swoją pracę chce otrzymać za nią wynagrodzenie.

Przechodząc do meritum - znacie jakieś sprawdzone, pewne autobuyery do tej fify? Nie mam zamiaru handlować coinsami, mam zamiar wykorzystywać je do squad building challenge, budowania składów i ewentualnie otwierania paczek.

Polecacie coś godnego uwagi?

Opublikowano

Był już taki wątek no ale napisze znowu to samo

MOIM zdaniem to jedyny dobry (bo najlepszy) autobuyer do fify https://ultimatebot.net

A z jaką ilością coinsów mogę zacząć?

Jest poradnik z jakimi zawodnikami handlować itd. czy muszę sam wszystko ogarniać?

Opublikowano

Oczywiście że sam

Nikt Ci nie poda dokładniej listy co masz kupić i co sprzedać wraz z cenami. Musisz do wszystkiego dojść samemu 

Opublikowano

miałem tego ultimatebot na 3 dni i osobiscie nie polecam poniewaz gdy zawodnik kosztuje np 1000 coinsow a na liscie masz np 3 i ich cena jest ustawiona np 350-10000 to ustawia srednia np 4k i za tyle kupuje a coinsy znikaja :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...