Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnie dni specjalnej oferty Ubisoftu!

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

952291475955323291096.png

Czołem forumowicze!

Lubicie gry wyścigowe? Nie macie w co zagrać po wyłączeniu serwerów Need For Speed: World? Chętnie przybliżymy Wam najlepszą propozycję dla miłośników darmowych gier wyścigowych online. Mowa oczywiście o całkiem świeżym (jak na płatną produkcję udostępnioną za free) tytule od Ubisoftu - The Crew. Do 11 października możecie jeszcze aktywować ten produkt zupełnie za darmo - w ramach 30 urodzin Ubisoftu.

Czas napisać czego możecie oczekiwać i czym wyróżnia się ta "ścigałka". ;)

Pierwsza sprawa to rzucający się w oczy, gigantyczny otwarty świat. Można powiedzieć, że twórcy poszli na całość, ponieważ mamy możliwość przemierzać Stany Zjednoczone wzdłuż i wszerz. Co więcej - nasze przejażdżki nie muszą ograniczać się tylko do głównych ulic czy miast. Na gracza czeka m.in. wiele interesujących lokacji, punktów widokowych i rozmieszczonych po całej mapie testów umiejętności.

Kolejnym aspektem wyróżniającym The Crew na tle konkurencji jest ciągłe przebywanie "online" - stąd hasło "never drive alone". Realizując fabułę decydujemy, czy chcemy wykonywać misje w pojedynkę, czy razem z ekipą. Nawet eventy PvP mogą być rozgrywane pomiędzy grupami.

Fani tuningu na pewno znajdą coś dla siebie! Mamy tu do czynienia z szerokim wachlarzem wyboru aut oraz dość zaawansowanymi możliwościami modyfikacji tychże pojazdów. Seryjny wóz od dealera może zostać stuningowany do wersji ulicznej, off-roadowej, wyczynowej, rajdowej i torowej.

Nie mogło oczywiście zabraknąć systemu frakcyjnego i ligowego. Gracz awansuje we frakcji zdobywając punkty reputacji, a kolejne ligi zapewniamy sobie wygrywając w zawodach PvP.

Na zakończenie chcielibyśmy poruszyć kwestię płatności. Tytuł doczekał się już jednego odpłatnego rozszerzenia "Wild Run", które oprócz kilku nowości całkowicie odmieniło stronę graficzną (mogą tego doświadczyć także posiadacze podstawki). Na koniec listopada tego roku planowana jest premiera kolejnego dodatku "Calling All Units" i ponownie posiadacze "podstawki" będą mogli częściowo w nim uczestniczyć.

Zapraszamy Was do dodania The Crew do swojej kolekcji gier na platformie Uplay i do odwiedzenia działu gry na naszym forum. Zachęcamy też do wyrażenia swojej opinii na temat produkcji oraz do udziału w dyskusji.

Trailery:

Zrzuty ekranu:

Odnośnik do oferty:

https://club.ubisoft.com/en-en/ubi30

Tekst opracowali:

@Synek

@Dzienny

@TheVolume

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bajerancko. Czekałem na te urodziny i zapomniałem całkowicie o tej darmowej ofercie, dzięki za przypomnienie. Jestem ulubieńcem tej ścigałki ^^ 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Tak czy siak - masz słabego pc'ta to jest nie grywalna.

Poza tym promocja była już z miesiąc temu

Tak, promocja trwa już od 14 września. A temat ten (jak wskazuje nazwa) jest jedynie przypomnieniem. Nie każdy wiedział, a niektórzy zapomnieli, więc poinformować nie zaszkodzi. ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Powiem tak grałem u siebie na klawiaturze sterowanie jest do kitu zaś gdy grałem u koleżki na kierownicy naprawdę gra potrafi wciągnąć. Gra przypomina trochę drugi NFS world.

Opublikowano

Powiem tak grałem u siebie na klawiaturze sterowanie jest do kitu zaś gdy grałem u koleżki na kierownicy naprawdę gra potrafi wciągnąć. Gra przypomina trochę drugi NFS world.

No fakt, na klawiaturze czasem gra się do dupy. Ogólnie giera kozak, grafika mega powalająca, gdybym miał lepszą kartę graficzną to poszłoby na ultra, a tak b. wysokie są eleganckie ;) Można by założyć z czasem jakiś klub do The Crew :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No fakt, na klawiaturze czasem gra się do dupy. Ogólnie giera kozak, grafika mega powalająca, gdybym miał lepszą kartę graficzną to poszłoby na ultra, a tak b. wysokie są eleganckie ;) Można by założyć z czasem jakiś klub do The Crew :)

Przez jakiś czas MPC Racing Team (już nieistniejący) skupiał graczy The Crew na MPC. Tylko wtedy nie było takiego zainteresowania. :D

Jeśli będą chętni to można coś takiego zorganizować. ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Na jakiej platformie jest The Crew? Na Uplay kosztuje 29,99, nie wygląda mi to na darmowość. 

Dobra, luz, ogarnąłem. :) 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Temat jak najbardziej na plus ;) Dobre przypomnienie. Zawsze można mieć za free i zaoszczędzić trochę pieniędzy ;)

Opublikowano

Serwery twórców które napewno sie wyłożą bo wykładają się przy każdej grze która wymaga internetu no i sorry taki mamy klimat jednak jak mamy gre która ma tryb single to wymuszanie podłączenia żeby wogóle grać to strzał w stope. Zobaczycie, wyjdzie gra i przez pierwsze 2 tygodnie nie będzie się dało grać.

Opublikowano

Serwery twórców które napewno sie wyłożą bo wykładają się przy każdej grze która wymaga internetu no i sorry taki mamy klimat jednak jak mamy gre która ma tryb single to wymuszanie podłączenia żeby wogóle grać to strzał w stope. Zobaczycie, wyjdzie gra i przez pierwsze 2 tygodnie nie będzie się dało grać.

Fajnie masz. Gra wyszła 2 lata temu i jakoś się trzyma.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ale... tryb single w tej grze to tylko dodatek, głównym elementem jest multi xD

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ale... tryb single w tej grze to tylko dodatek, głównym elementem jest multi xD

Tak naprawdę to nawet to nie jest nawet dodatek a lekki smaczek dla osób które chcą przejść grę sami a nie w co-opie :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...