Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena OverWatch

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę, blizzard bardzo rzadko spuszcza ceny, tym bardziej jak gra cieszy się dużą popularnością.

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam.

Blizzard planuje zrobić jakąś przecenę na tą grę? Np jakoś na święta? Np z 170 do 130?

Pozdrawiam.

Na pewno nie u Blizzarda takie przeceny, ale możesz patrzeć na cdp.pl, tam widziałem ostatnio Origins Edition za 170. 

Opublikowano

-19% na tej stronie cdp.pl chociaż trochę drogo, nie zależy mi na tym origins bo to tam tylko chyba jakieś skiny są a tak to wolę sam to zdobyć 209zł kosztuje z 250zł

na kinguin 170zł aktualnie kosztuje, jak kupię tam paysafecardem to o dziwo 190zł kosztuje

Opublikowano

-19% na tej stronie cdp.pl chociaż trochę drogo, nie zależy mi na tym origins bo to tam tylko chyba jakieś skiny są a tak to wolę sam to zdobyć 209zł kosztuje z 250zł

na kinguin 170zł aktualnie kosztuje, jak kupię tam paysafecardem to o dziwo 190zł kosztuje

Tych skinów nie zdobędziesz normalnie, są tylko do zdobycia poprzez zakup Origins Edition. Jeszcze jak grasz w inne gry Blizzarda, dostajesz jakieś tam gratisy, np. rewers do kart w HS'ie, postać w Hotsie, skrzydła łaski w Diablo i coś tam jeszcze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...