Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL Tortuga

ZoZolnyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, jako iż chcem zacząc grać na tortudze (wiem że mi się nie opłaca i wgl) ale  chccem troszkę se popykac w metina :)

Dlatego chcem spytać czy sporo ludzi gra jeszcze na tortudze.

Wiem że na Negrosie gra sporo.

Jeszcze jedno, jak mogę szybko zarobić na początek (będe grał mentalem lub wp) żadnego eq nie mam więc chcem jakoś zarobic.

Słyszałem że na odłamkach idze zarobić ale nie wiem.

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Zarobek: na samym poczatku zbieraj z ziemii wszystko co popadnie xdd z zebranej kasy skoluj eq+5/6

1sposob: zolcie niedzwiedzia :) ladnie idzie zarobic na podstawowe eq+9 (zasada grosz do grosza i bedzie duzo kasy)

2sposob: metki, na 10 i 15lvl zbierasz wszystkie ku i wystawiasz za np:50k (zasada grosz do grosza i bedzie duzo kasy xD)

3sposb: jak zdobedziesz juz jakies podstawowe eq (np z 1 i 2 sposobu) to robisz stopke na 35lvl. Boj i do m2 na metki. Drop bedzie zacny. Polujesz na kd(:0, 1, 2, 4- te trzy pierwsze sprzedajesz za 50k jako kd na przetop, +4 w zaleznosci od wartosci :) odlamki (tu masz dwie drogi 1: sprzedajesz odlamki 2: bawis sie w robienie antykow i legendarek) sprzedajac odlamki zarabiasz szybko, ale malo, antykow i legendarek, robisz je dlugo, ale zarabiadz pierdyliard razy wiecej niz z odlamkow:))

Zycze Ci powodzenia w grze, jezeli w moim "poradniku" czegos nie zrozumiales, to smialo pisz na pw ;)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...