Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trening AWP

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytania zwracam do doświadczonych sniperów. Jak najlepiej wg. Was trenować z awp? Zaznaczam, "wg. Was", nie piszcie Ci co nie mają pojęcia graj jak Ci lepiej itp. Mam ledwo wbitego lema, w sumie 2 tygodnie temu miałem jeszcze mge, ale na te le/lem w miarę sobie radzę, po prostu z kałachów ciężko było wyjść grając samemu i na tych rangach już czuję różnice w pojedynkach snajperskich, że nie jestem tak dobry jak na niższych rangach. Gram tylko mmy i dmy, ale czy bieganie po mapce na dm z awp to dobry trening? Przecież jak gram na meczu to wcelowuję się gdzieś, kryję jedną pozycję, a jak np. odbijam site to jak jest okazja zmieniam na karabin. Jak wg. Was najlepiej trenować z awp?

Pasjonat
Opublikowano

Jak to "czujesz różnice w pojedynkach snajperskich" ? Gdy enemy wychyla i cię z awp szybciej zabija niż ty wcelowany? Może po prostu lepiej znać mapę. Imo powinienieś grać retake lub  DM gdzie poprawisz flickshooty i ogólnie skilla z awp - quickscopy itp.

.

Opublikowano

do AWP trzeba miec talent ziomek ;p

No nie wiem od zawsze jakoś z awp grałem bez treningu i dawałem sobie radę, teraz szybko grając z teamem zrobiłem przeskok o kilka rang. Może nie mam "talentu" ale myślę, że jakieś tam predyspozycje na pewno, czasami na meczu strzele jakiś no scope, ktoś z teamu robi wooo co to było, a dla mnie to normalny strzał który na dm strzelam często.

Opublikowano

Wejdź na serwery 128tr i tam się sprawdź. Na moje oko tak przynajmniej połowę strzałów którymi teraz zabijasz Ci nie wejdzie, a Twoje mm'owie "skille" pozostaną tylko na mmach.

No offence, po prostu mówię jak możesz się sprawdzić.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Powiem tak serwery AIM Awp nic tobie nie dadzą, bo tam to wiadomo może być jakaś niższa Ranga. Najlepiej poćwiczyć na stronie internetowej na której wybierasz sobie 1vs1 AIM i najlepiej się ćwiczy może się trafić jakiś global i poniżej, ale mówić o skillu to tobie się zwiększy. A mówić o stronie to pvpro.

Opublikowano

Graj dużo na serwerach awp. Sprawdzony sposób. Zwracaj uwagę czy chodzisz przy ścianie żeby nie zobaczyli cię za szybko i nie wychylaj na kurwę całą tylko kawałek żebyś miał czas zareagować i ustrzelić

Opublikowano

Wejdź na serwery 128tr i tam się sprawdź. Na moje oko tak przynajmniej połowę strzałów którymi teraz zabijasz Ci nie wejdzie, a Twoje mm'owie "skille" pozostaną tylko na mmach.

No offence, po prostu mówię jak możesz się sprawdzić.

Jak pisałem dmy chodziło mi właśnie o takie serwery 128tick 18/20 osób na turniejowych mapach każdy na każdego. Dzięki wszystkim za wypowiedzi i do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...