Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fpsami

naerarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam jeden problem , podczas grania na na dm na 4;3 1024x768 rozciagniete na najnizszych mam około 150 fps jest to bardzo slaby wynik , a podczas grania full hd  na srednich/wysokich mam prawie tyle samo . Jak to mozliwe? jak moge zwiekszyc te fps moze karta nie wspiera tej rozdzialki czy cos...

gtx 660 ti

i5-2

8gb ram

Opublikowano

Na początku skopiuj sobie te moje komendy do opcji startowych (jeżeli niektórych nie masz):

-novid -tickrate 128 -high -refresh 75 -threads 2 -lv -nod3d9ex -nojoy -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -snd_headphone_pan_exponent 2 -snd_front_headphone_position 45 -snd_rear_headphone_position 135

Kiedy czyściłeś system? Czy miałeś wcześniej więcej fps na DM niż obecnie?

Co do odświeżania -refresh to ustaw tak jakie ma odświeżanie Twój monitor.

Opublikowano

wiekszosc komend juz mialem , chyba mialem troche wiecej tak z 170 na dmach . Ale strasznie widze to klatkowanie na dmie . niby 130-150 fps ,ale sa scinki bardzo male

Na początku skopiuj sobie te moje komendy do opcji startowych (jeżeli niektórych nie masz):

-novid -tickrate 128 -high -refresh 75 -threads 2 -lv -nod3d9ex -nojoy -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -snd_headphone_pan_exponent 2 -snd_front_headphone_position 45 -snd_rear_headphone_position 135

Kiedy czyściłeś system? Czy miałeś wcześniej więcej fps na DM niż obecnie?

Co do odświeżania -refresh to ustaw tak jakie ma odświeżanie Twój monitor.

jutro zamierzam zrobic formata wiec zobacze jak jutro bd dzialalo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...