Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ts-islam?

GoldeneK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zrobię tym tematem delikatny odkop bo chodzi mi tu o boty ts-islam(adminsbot).
I tutaj główne pytanie czy ts-islam używa klasy mbota, itp do swoich botów?

Otóż te linijki o tym świadczą:

define("KERNEL_VERSION", '3.2');   define("KERNEL_BUILD", '1017');   define("KERNEL_AUTHOR", 'Adams');   define("KERNEL_TEAMSPEAK_MIN_VER", "3.0.0-rc1");   define("KERNEL_TEAMSPEAK_MIN_BUILD", '14468');   define("KERNEL_FULL_DEBUG", true);   define("ERROR_TYPE_FATAL", 1);   define("ERROR_TYPE_CONNECT", 2);   define("ERROR_TYPE_FAIL", 3);   define("ERROR_TYPE_CONFIG", 4);   define("ERROR_NORMAL", 5);   define("KERNEL_STARTUP", time());    

z lib/Kernel.class.php 

samo użycie ts3menagera: 
include('lib/classes/TeamSpeak3Menager.class.php');

Co o tym sądzicie? 

Opublikowano

Klasa jak klasa, to że nie potrafią jej zabezpieczyć to nie wina osób których używają tego.

Im więcej botów wydadzą do użytku tym lepiej.

Opublikowano

Wygląda na to, że używają kodu mbota. Porównałem kernela i klase TeamSpeak3Menager i wyglądają identycznie jak w mbocie. Core z ts-islam również jest podobny do tego z mbota.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Niestety, to już jest polska.. Ludzie nie szanują czyjejś pracy i ją wykorzystują jak się tylko da.

Hej, z tego co wiem to nie są to polacy tylko jacyś islamiści ponieważ w ich kodach są komentarze po islamsku.

@topic

Ja osobiście nic o tym nie sądzę mają starego BOTHelpera(Był przed mBotem), którego teraz przerabiają na jakieś tam innego oddzielne boty.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...