Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Post Nr 1.000.000 !

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż ładnie nam wszystkim idzie to forum :)

Ale niewiem czy jak na 3 lata to dużo ... oświecicie mnie ? :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Przez 5 miesięcy 20 000 nowych odwiedzin :)

Bardzo dobrze..

Jeszcze trochę i MPC będzie potężnym mocarstwem wśród innych for, chociaż i tak już jest potęgą :)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Gratki ;] dla nas wszystkich ^^

@UP

Gdyby 0.1 % (200) z tego przybyło do mojego działu cieszyłbym się... Na razie muszę coś wymyślić żeby wiarę ściągnąć ^^

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Niby fajnie dlatego i ja składam gratulacje zarządowi za "rozwój forum" ja jednak jak jakaś cześć forum myślę ze Mpc rozwija się w stronę metina, i może małej zasłudze innych działów. A te stare czasy, gdzie ludzie byli milsi a działy private tętniły vipami itd. Nie wypowiadajcie się ze nie znam się bo nie mam private ;x, miałem wystarczająco długo w Wr i wiem co się dzieje. No nic, pozostaje mi dział coda gdy uporam się z mw2 :>, jeszcze raz gratulacje.

@Tak wiem, popularność - szkoda ze u ludzi o tak niskiej inteligencji( nie mówię tu akurat ze bez wyjątków).

Opublikowano

Niby fajnie dlatego i ja składam gratulacje zarządowi za "rozwój forum" ja jednak jak jakaś cześć forum myślę ze Mpc rozwija się w stronę metina, i może małej zasłudze innych działów. A te stare czasy, gdzie ludzie byli milsi a działy private tętniły vipami itd. Nie wypowiadajcie się ze nie znam się bo nie mam private ;x, miałem wystarczająco długo w Wr i wiem co się dzieje. No nic, pozostaje mi dział coda gdy uporam się z mw2 :>, jeszcze raz gratulacje.

Fakt faktem jest , że metin2 odskoczył strasznie od reszty działów. Wynika to po prostu z popularności tej gry. :)

Opublikowano

No ładne statystyki :)

To co składka na serwer ;> ?

to nie żadna składka...

mpcforum ma kase z klikania w te reklamy na górze forum.

A te zdjęcie pochodzi chyba z jakiejś strony która oblicza ile strona jest warta, nie pamiętam jak się nazywa:/ lub jest to zrobione z panelu admina

Opublikowano

Przez 5 miesięcy 20 000 nowych odwiedzin :)

Bardzo dobrze..

Jeszcze trochę i MPC będzie potężnym mocarstwem wśród innych for, chociaż i tak już jest potęgą :)

Mocarstwem to raczej nie, tylko serwisem albo whatever

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja wchodze codziennie po jakies 5 razy ale mniejsza z tym

Ktorego powstalo MPC ???

Boze, czy ty umiesz czytac?...

Cytat

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

ZAL MI CIE

Boze, czy ty nie umiesz zmienic tematu.

Opublikowano

Te ubeki z pvp.pl mogą się pocałować w pupę :D Tam samo cała reszta konkurencji :D Kwestią czasu jest to, jak zaczną nas odwiedzać programiści z prawdziwego zdarzenia :D Wyobraźcie sobie narzędzia, które stworzyło w całości MPC :D

Staty bardzo syte :D Kokosz, w ilu % ładujesz w ten interes z własnej kieszeni? W ogóle pomysł z założeniem i wystartowaniem tego forum był bardzo konkretny :D Z tego co mi wiadomo to startowaliście od jakiegoś hostingu (cba o ile mnie pamięć nie myli) a teraz dedyk i wgl pro :D Jeszcze kilka lat a przed domem będziesz musiał sobie postawić jakąś farmę serwerów xD

Generalnie pięknie i oby tak dalej :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Fajnie ,że w linku od D&G nie ma tego 1.000.000 posta ,chyba że Mou link zmienił ;)

@DOWN@@

Więc Mozilla nawala ? Tam największy post to 306 :P

post-103988-1279197452,31.png

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do podpisu .

Jbc. to ja to wymyśliłem ;> Pobijecie mnie ? Mou strzela warnami ...

Jeżeli nie jesteś POKEMONEM ,daj "-" ,a jeżeli jesteś ... To też daj "-"

dajminusa.png

Admin Cienia
Opublikowano

Fajnie ,że w linku od D&G nie ma tego 1.000.000 posta ,chyba że Mou link zmienił ;)

Jak niema jak jest. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@DOWN@@

Więc Mozilla nawala ? Tam największy post to 306 :P

Lol -.- Nie chodzi o to, ze ziom wbił 1kk post tylko, że ten post został napisany jako milionowy.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Aaa :D

To fajnie ;d

Myślałem ,że MPC ma już z 10kk postów ( xD ) ,ale nic :P

Dzięki za info ,tak też myślałem po chwili namysłu ,ale wielkość MPC mi nie odpowiadała ;)

post-103988-1279197452,31.png

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do podpisu .

Jbc. to ja to wymyśliłem ;> Pobijecie mnie ? Mou strzela warnami ...

Jeżeli nie jesteś POKEMONEM ,daj "-" ,a jeżeli jesteś ... To też daj "-"

dajminusa.png

Opublikowano

Te ubeki z pvp.pl mogą się pocałować w pupę :D Tam samo cała reszta konkurencji :D Kwestią czasu jest to, jak zaczną nas odwiedzać programiści z prawdziwego zdarzenia :D Wyobraźcie sobie narzędzia, które stworzyło w całości MPC :D

Staty bardzo syte :D Kokosz, w ilu % ładujesz w ten interes z własnej kieszeni? W ogóle pomysł z założeniem i wystartowaniem tego forum był bardzo konkretny :D Z tego co mi wiadomo to startowaliście od jakiegoś hostingu (cba o ile mnie pamięć nie myli) a teraz dedyk i wgl pro :D Jeszcze kilka lat a przed domem będziesz musiał sobie postawić jakąś farmę serwerów xD

Generalnie pięknie i oby tak dalej :D

Już niejedno narzędzie było stworzone przez ludzi z mpc... na prawdę można by mnożyć przykładów. W chwili obecnej forum wychodzi na swoje, jednak dopiero od kilku miesięcy (pewnie po zmianie na większy serwer znowu będą plecy ;) ).

Co do pytania, forum z tego co pamiętam powstało jakoś w lipcu.

Opublikowano

Świetny rozwój mpc :P szkoda tylko że to głównie zasługa metka :/ no ale nic :D GZ all za posty

Pozdrawiam Luksus

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Już niejedno narzędzie było stworzone przez ludzi z mpc... na prawdę można by mnożyć przykładów. W chwili obecnej forum wychodzi na swoje, jednak dopiero od kilku miesięcy (pewnie po zmianie na większy serwer znowu będą plecy ;) ).

Co do pytania, forum z tego co pamiętam powstało jakoś w lipcu.

Przykładem takich programów jest z całą pewnością pewien haczek do mu stworzony przez lodiego :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Pamiętam jak to było te 3-4 lata temu <3

Były sprzeczki czy utworzyć dział Metin 2 czy też nie, a teraz ?

Teraz ten dział niesamowicie szybko się rozwinął (nol lajfy metinofce piefszone xD).

Ale ten milionowy post oczywiście zawdzięczamy naszym kochanym spam botom <3

Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to look na statystyki działu Kosz x3

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Gość Mounthains
Opublikowano

Metin2

44403 tematów

308688 odpowiedzi

Kosz

64107 tematów

290149 odpowiedzi

Metin prawie jak kosz B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...