Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Manadia

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dosc ciekawie wyglada ;)

Jakie sa wartosci bonow 1-5? (jakas tabelka czy cos by sie przydala)

/

O ile mnie pamiec nie myli to w prezce powinna byc wypisana cala administracja :P

Dzięki za pochwałę i dziękuje również że przypomniałeś mi o tabeli bonów 1-5, zabiorę za wrzucanie, ale muszę poczekać na grafia z godzinkę.

Co do spisu Administracji, dodam niedługo całą resztę, niektórzy nie mają po prostu kont na tym forum i nie będę wypisywał wszystkich członków.

e tam slaby serwer medium z 180lv? co to ma byc? 200lv to minimun  pozatym nic ciekawego wszystko co bylo troche nowych tekstur i nic wiecej juz wole na Antarisie grac niz na tym 2/10

Spokojnie, serwer jest na Source, ten silnik pozwoli nam na spore manewrowanie poziomami, nawet do 500 jeśli będziesz tego chciał (oczywiście ty i przynajmniej 95% serwera).

Trochę nowych tekstur? i nic więcej? Nie mam w tej chwili czasu na rozpisanie się o projekcie i wymianie, no z przynajmniej 25 elementów które na pewno by ci się spodobały, ale do tego potrzebowałbym tez konwersacji z tobą aby poznać co tak na prawdę podoba ci się w serwerach. Dlatego Marku po prostu wpadnij na serwer.

Doceniam prace włożoną w serwer - biżu, wygląd i inne tego typu rzeczy. Szczerze powiedziawszy to od czasu Antarisa  nie grałem na żadnym serwerze , ale na ten wbije i zobaczymy jak się będzie prezentował.

powodzenia

Pracy - przyznam, było sporo.

Zapraszam serdecznie i dzięki za wsparcie :)

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niektórzy nie mają po prostu kont na tym forum i nie będę wypisywał wszystkich członków.

Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum 

o.O

Opublikowano

Łoł, w końcu startujecie.
Nawet zdążyłam zapomnieć, że Wam tam forum robiłam z Algidą..

Powodzenia.

Opublikowano

Powodzenia.

A widzisz, forum się sprawuje więc dobra robota w dodatku sporo na nim zmian! ^^

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Dodacie jakies ss'y handlarzy ? ... i tam przy opisach run chyba przeoczyliscie bo wszedzie daje po 25 wit/int/zr a sila tylko 5 xD napewno do was zawitam super sie prezentuje bedzie co robic powodzenia ze startem Pozdrawiam :)

Venum

Opublikowano

Dungeony są solo czy będzie potrzebne pt? Bo nie jest o tym nic napisane.

Opublikowano

Ciekawa prezentacja inna troszke niż te co mamy na tą chwile ( Ps. może warto odejść od starych grafik i zacząć robić coś takiego ) A serwer nawet nawet ale osobisie nie zagram bo za duzo wszystkiego

Opublikowano

Dungeony są solo czy będzie potrzebne pt? Bo nie jest o tym nic napisane.

Solo, tylko i wyłącznie. No popatrzcie ile nie napisałem, a myślałem że nie brakuje jej nic. Zaraz dopiszę :)

Nawet fajnie zrobiony ale ciekawe czy postoi

Nawet fajnie zrobiony ale ciekawe czy postoi

Zapewniam że postoi, a i o reklamę martwić się również nie trzeba.

Ciekawa prezentacja inna troszke niż te co mamy na tą chwile ( Ps. może warto odejść od starych grafik i zacząć robić coś takiego ) A serwer nawet nawet ale osobisie nie zagram bo za duzo wszystkiego

Nie chciałem robić prezki jak każdy inny, to mój serwer a nie czyiś :) 

Co do tego że jest za dużo wszystkiego, napisze tylko że każdy znajdzie coś dla siebie, ja również nie przepadam za nafeedowanymi serwerami, które mają po 150 nowych systemów. Robię serwer takim jakim chciałbym aby był serwer metina.

Serwer dość spoko nawet, powodzenia asfen 

przy twoim każdy wygląda spoko xD

btw. spoko prezka nawet jakieś nowości są może wpadnę 

Dzięki za pochwałę prezentacji, nowości jeśli chodzi o oryginalność jest masa, natomiast jeśli chodzi o systemy wprowadzać będziemy je stopniowo, tak abyście spokojnie i powoli mogli się ze wszystkim zapoznać i oswoić. Wiadomo jak na ludzi działają updaty, jedni przez to uciekają, a inni są zadowoleni że serwer się rozwija.

Dodacie jakies ss'y handlarzy ? ... i tam przy opisach run chyba przeoczyliscie bo wszedzie daje po 25 wit/int/zr a sila tylko 5 xD napewno do was zawitam super sie prezentuje bedzie co robic powodzenia ze startem Pozdrawiam :)

Handlarzy celowo nie dodaliśmy, ale zapewniam że zadbałem o wyjadaczy i macie tam wszystkie unikatowe zbroje. :)

Dzięki za poprawkę, dlatego to zapowiedź i fajnie że pomagacie sprawdzając.

Oczywiście zapraszamy do grona Manadyjczyków :)

Server moze byc pewnie jak wystartuje to padnie po 2-3 dniach bo przy wladzy Ascwel

Nie znam "Ascwela" ale na pewno zalazł ci za skórę, tak czy siak i tak masz błędne przypuszczenia.

Opublikowano

To już dawno miało startować :D. Nie polecam bo i tak padnie za kilka dni :v. I serwer only gracze>hajs. Czyli logika Asfena.

obraz.png

Opublikowano

Powodzenia.

A widzisz, forum się sprawuje więc dobra robota w dodatku sporo na nim zmian! ^^

Zapraszam na serwer.

Widzę, że trochę się pozmieniało, ale miło, że zostawiliście sporo naszych rzeczy.

Na start nie wpadnę, ale po starcie sprawdzę jak Wam idzie. ( ;

Opublikowano

To już dawno miało startować :D. Nie polecam bo i tak padnie za kilka dni :v. I serwer only gracze>hajs. Czyli logika Asfena.

Mógłbym prosić o warny za oczernianie mojego projektu? @Kubek

Proszę jakoś karać tych ludzi bo aż się pieklę jak to czytam.

Opublikowano

nic ciekawego o reklamie też nic nie słychać ;P znając wasze starty przełożycie bo nelios was rozłoży ;)

Yhy... na pewno zwrócę uwagę na inny serwer, niech startuje nawet JumboJetMT2, nie rób z siebie medium.

Pozdrawiam

@Edit A reklamę zacznę sam, spokojnie i skrupulatnie zacznę wynajmować również innych Reklamodawców, bo przecież czemu taki szał ma być juz na starcie? Nie można powoli dojść do sukcesu? Trochę przedsiębiorczości w głowie mam więc poradzę sobie, ale dziękuje za troskę.

Opublikowano

świetna prezentacja tylko że nie mam pojęcia gdzie zacząć grać przez to wszystko ;d

Opublikowano

świetna prezentacja tylko że nie mam pojęcia gdzie zacząć grać przez to wszystko ;d

Jedynym słusznym wyborem jest Manadia :D

Opublikowano

Asfen w teamie, ciekawe jak ze stabilnością będzie. Neutral

Najwidoczniej w du*** byłeś i gów** widziałeś skoro się wypowiadasz, a nie znasz szczegółów xD. Beka z takich jak ty.

Opublikowano

Najwidoczniej w du*** byłeś i gów** widziałeś skoro się wypowiadasz, a nie znasz szczegółów xD. Beka z takich jak ty.

zamknij łeb randomie <3

Opublikowano

zamknij łeb randomie <3

Wybacz, ale z półgłówkami nie mam zamiaru dalej rozmawiać. Pozdrawiam.

Opublikowano

Mordo, kumplu ja wiem że ty jesteś pener i pójdziesz za mną zawsze, ale proszę nie wyzywaj ludzi.

Chce tu mieć kulturę wypowiedzi, zachowaj emocje na start Cersu, będziesz miał czas na wyżycie się.

@Bushido Nie umiem ci odpowiedzieć na temat twojego komentarza, blokuje mnie twój impet debilizmu. 

Opublikowano

Mogę powiedzieć że w administracji nie ma Asfena . Bo sam osobiście jestem GM i znam cala administracje. Mogę też dodać, że serwer jest bardzo fajnie dopracowany i zapraszam wszystkich do wspólnej gry :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...