Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-Guest.PL Stabilny | Publiczny | Darmowy

AKUKU597

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po wejściu na serwer myślałem, że do niczego się nie przyczepię. Ale jednak coś jest...

1. Jako osoba zarejestrowana na Serwerze, czyt. została mi przyznana ranga: Mężczyzna, nie mam wystarczających uprawnień do wysłania wiadomości do Właściciela Serwera. 

Jeśli chodzi o komfort rozmów, to nie mam do czego się przyczepić, jeśli poprawicie ten błąd, o którym wspomniałem wyżej, to polecę Serwer. Na chwilę obecną nie będę komentował.

Opublikowano

Po wejściu na serwer myślałem, że do niczego się nie przyczepię. Ale jednak coś jest...

1. Jako osoba zarejestrowana na Serwerze, czyt. została mi przyznana ranga: Mężczyzna, nie mam wystarczających uprawnień do wysłania wiadomości do Właściciela Serwera. 

Jeśli chodzi o komfort rozmów, to nie mam do czego się przyczepić, jeśli poprawicie ten błąd, o którym wspomniałem wyżej, to polecę Serwer. Na chwilę obecną nie będę komentował.

Naprawiłem błąd

Dziękuje za opinie :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Specjalista
Opublikowano

Jak już się reklamuje ts to mozna by było się postarać nad prezentacją. Ładna estetyczna ale ogólnie dostępna. Z tego co widze baner na serwerze tak samo znajomo podobny. Zastanawia mnie jeszcze ilość slotów na npl. Macie ich 180. I tutaj mam pytanie kupujecie od kogoś sloty czy sami je sprzedajecie? Układ kanalów mi nie pasuje bardzo pstrokato moim zdaniem. I ta niespójność między ikonami. Oczywiście pobranymi.

Nic nowego, nic godnego uwagi.

Opublikowano

Jak już się reklamuje ts to mozna by było się postarać nad prezentacją. Ładna estetyczna ale ogólnie dostępna. Z tego co widze baner na serwerze tak samo znajomo podobny. Zastanawia mnie jeszcze ilość slotów na npl. Macie ich 180. I tutaj mam pytanie kupujecie od kogoś sloty czy sami je sprzedajecie? Układ kanalów mi nie pasuje bardzo pstrokato moim zdaniem. I ta niespójność między ikonami. Oczywiście pobranymi.

Nic nowego, nic godnego uwagi.

Slotów ustawiłem 180 ponieważ voicevps od net-speak.pl więcej niż 180 użytkowników nie uciągnie ale jak komuś nie pasuje to mogę ustawić 512 slotów,nie sprzedaje tsów na sloty.

A co do grafiki to nie mam stałego grafika który by mi wykonał baner na reklamę i ts

Dziękuje za opinie :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

[-] Banner z internetu

[-] Crack licencja (NPL)

[-] crack mbot

Moja opinia: Nie polecam serwera, ponieważ używają sporej ilości crackowanych aplikacji.

Opublikowano

[-] Banner z internetu

[-] Crack licencja (NPL)

[-] crack mbot

Moja opinia: Nie polecam serwera, ponieważ używają sporej ilości crackowanych aplikacji.

Crack licencja nie wejdzie na voice vps od net-speak

Co do mbota gdzie ty go widzisz ? To jest płatny ABot ;) 

Polecam ten serwer !

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

[-] Banner z internetu

[-] Crack licencja (NPL)

[-] crack mbot

Panel: 

hllnfRz.pngLicencja:

d3bFjQv.png

A co do bota to nie jest mbot tylko ABot Płatny 

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do anty ddosa, stoicie na hosteamie lub net-speaku. hosteam leci na luzie z 50gbps'ow... więc nie macie się czym chwalić.

Opublikowano

Sama prezentacja wygląda całkiem okej pomimo faktu, że jest udostępniona na forum i dostępna dla wszystkich.

Co do banneru na TS powiększyłabym nazwę serwera bo pomimo, że jest na środku to zlewa się z tłem, najlepiej jakby była na przykład złota, wydaję mi się, że wyglądałoby to lepiej.

Jeśli chodzi o ikonki to tak jak 3/4 serwerów macie różne, pomieszane i powybierane - nie przyłożyliście się co do ikon.

Oczywiście to czego tak bardzo nie lubię na serwerach - to są te znaczki w rangach, chodzi o te 'spacery', które oddzielają dane grupy rang.

Strefa Administracji jest tragiczna, samo ułożenie i pomysł to tragedia.  :((

Hasło 'ANTY DDOS' nie jest najlepszym hasłem na ten moment i na serwerach TeamSpeak3. Społeczność ludzi, którzy tworzą projekty jest na tyle specyficzna, że jak ktoś się uprze Was wywalić to Was wywali, wtedy wasze hasło mija się z prawdą.

Zresztą jak można po dwóch dniach działającego serwera napisać, że jest stabilny? Troszkę nieprzemyślane. 

Sam wygląd stref oraz ich ułożenie jest nieestetyczny i nieprzejrzysty. Osobiście nie odróżniam jednej strefy od drugiej chyba, że jest mnóstwo nawalonych kanałów od MC to idzie ogarnąć, że jest jakaś strefa VIP, gildyjna (?) czy jak to tam macie ją nazwaną. 

Jednak znam skład administracyjny, porządni ludzie i mili.

Co do samego serwera jestem neutralna.

Polecam samemu wejść i się przekonać jak wygląda i jaki jest naprawdę, a może i zostać na dłużej.  B)  B)

Opublikowano

Maja.., dzisiaj wystarczy dobra methoda i troche mocy... "ANTY DDOS" Nie robi wtedy żadnej przeszkody... Np dzisiaj pol-speak, serwer dedykowany a poleciał nie powiem, robiło to troche problemów ale tak czy siak nie ma doskonałego antyddos'a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...