Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Sponsor

livart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MajSpeak

Poszukuję sponsora lub hostera pod projekt serwera teamspeak, wszystko mam już gotowe. Lecz nie posiadam środków ani maszyny na utrzymanie tego dla tego właśnie tutaj piszę. 

O projekcie:

Jako młody człowiek chciałem założyć mały serwer teamspeak, zacząłem robić go na darmowych hostingach. Tak własnie nauczyłem się permission oraz tworzenie własnego wyglądu teamspeaka, dokładnie kanałów, spacerów. 
Pewnego dnia gdy znudziło mi się prowadzenie teamspeaka na którym siedziałem tylko ja i jakiś 2 kolegów. Stwierdziłem że można spróbować zrobić serwer teamspeak3. I tak właśnie wdrążyłem mój pomysł, i zrobiłem swój pierwszy teamspeak. Rekord online był dość mały ale ja sie nie poddawałem. Znalazłem ofertę vps na ArubaCloud i tak właśnie zrobiłem wszystko od nowa. Lecz ten hosting nie pozwala na prowadzenie serwera teamspeak, ponieważ każdy atak nawet z darmowych stresserów owy serwer wyłącza. Więc własnie dlatego piszę tutaj.

Czego Oczekuje? 

Zaufania
Dojrzałości
Za sponsorowania serwera

Co Oferuję?

Zaangażowanie
Czas
Nie wycofanie się pod dniu.
Jeśli serwer będzie miał dochody to 100% do sponsora
Gdyż ja nie chcę mieć z tego korzyści.

Kontakt: 
PW : @livart
GG : 52238952

Pozdrawiam :)

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...