Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniam swój stary wysłużony komputer na nowy.Komputer służyłby do gier w kwocie do 4000 zł.Jaki lepiej kupić komputer składany czy gotowy.Poleci ktoś jakie wybrać parametry komputera do gier za tą kwotę.Jeszcze jedno pytanie czy do gier warto kupować dysk ssd nie znam się na tym ale na necie czytałem ,że to daje szybsze odpalanie komputera ,instalacje gier i ładowanie ,że podczas grania to niby nic to nie daję.Kupował ktoś z tej strony coś kiedyś ,pewna jest?? czytałem tam komentarz pod jednym komputerem który mnie zainteresował ,że to kabel nie dociśnięty ,a to szyna od dysku albo problem z instalacją czegośtam . Znalazłem taki komputer

https://www.morele.net/morele-sky-g3660-774576/

czy warto go kupić?? Z góry dzięki za pomoc.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

gotowcow sie nie oplaca kupowac, bo przeplaczasz, dysk ssd faktycznie daje tylko to co napisales, w grach nie ma zadnej roznicy oprocz ladowania map np. w csie, ogolnie dobry dysk ssd oplaca sie kupowac bo daje fajny kop komputerowi, poza tym nie wiem dlaczego pisszesz to w pogaduszkach jak masz dzial elektornika w ktorym sie takie prosby pisze, morele zaufana, mozna stamtad kupowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...