Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co i jak na Vesterisie?

mrBUFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wrócić na Vesterisa. Z tego co widzę serwer nie upadł, lub miał jakiś rework, ponieważ grałem z jakieś półtora roku temu i dalej mam swoje konto. Zamierzam grać od nowa i chciałbym się dowiedzieć czy dobrze się tam odnajdę lubiąc serwery hard/medium na którym nie trzeba wydawać kasy żeby mając czas szybko coś osiągnąć. Na bieżąco będę zadawał jeszcze jakieś pytani, tymczasem liczę na opinie i podpowiedzi związane z tematem :)

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

rework byl w czerwcu tamtego roku i do tej pory jest moim zdaniem ponad 1500 osób zarobek to zmianki na wo lub na dt mając postać 75

Opublikowano

Wczoraj wróciłem na Vesteris, ludzi kupa i w tej kwestii nic się nie zmienia. Sklepów w m1 tyle, że można znaleźć dosłownie wszystko, głównie dzięki inteligentnemu systemowi szukania przedmiotów w shopach. Sposobów na zarobek jest mnóstwo. Łowienie, dropienie zmianek, szkatułek (a z nich np. egzo), robienie misji co 2h na marmury (dziki pies/dziki sługa).

­

Opublikowano

I serwer już od ponad roku utrzymuje tylu ludzi? Jestem pod wrażeniem ;)

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...