Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Czat na forum

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :D Ostatni przyszedł mi do głowy taki pomysł, żeby dodać czat na forum. Taki czat jak jest w większości gier, umożliwi to szybszy kontakt niż nawet przez telegram'a ;) Co wy na to ? ^^

Opublikowano

Raczej przy takiej ilości użytkowników ten chat by wybuchł.

Musiałby mieć ogarniczenie od jakieś większej ilości postów ale to i tak spore obciążenie.

Jest to akurat fajny pomysł który lubie na forach ale tutaj nie wiem czy to się przyjmie :D 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Raczej przy takiej ilości użytkowników ten chat by wybuchł.

Musiałby mieć ogarniczenie od jakieś większej ilości postów ale to i tak spore obciążenie.

Jest to akurat fajny pomysł który lubie na forach ale tutaj nie wiem czy to się przyjmie :D

Dlatego dałem ten temat tutaj do luźnych rozmów, a nie do propozycji.

Rozumiem że to duże obciążenie, ale jeśli by to było ekstra :D

Opublikowano

Discord, wystarczy założyć kanał.

Na czym to polega ? Proszę o dokładny opis bo chcę dać to do sugestii dotyczących forum :D

Jest to aplikacja internetowa - czat, bardzo wygodna i dobrze rozwinięta, na której można zakładać własne kanały, podkanały czatów eeem, ale najlepiej samemu się przekonać przez google.

Opublikowano

Na czym to polega ? Proszę o dokładny opis bo chcę dać to do sugestii dotyczących forum :D

Jest to aplikacja internetowa - czat, bardzo wygodna i dobrze rozwinięta, na której można zakładać własne kanały, podkanały czatów eeem, ale najlepiej samemu się przekonać przez google.

Ale myślisz, że mogli by wprowadzić to na forum ? 

Opublikowano

Ale myślisz, że mogli by wprowadzić to na forum ? 

Na forum raczej nie, ale po za nim na stronie Discord, jako oficjalny kanał mpc, czemu nie, tak jak z fb.

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę, nie widzę potrzeby. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie widzę w tym żadnego sensu, wtedy forum byłoby niepotrzebne i wszystkie pytania lądowałyby na czacie. 

Opublikowano

W sumie to przydałby się jaki shoutbox na forumka. Ogarnąć tylko jakieś wymagania i tyle. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Świetny pomysł, jak najbardziej za! Szkoda, że nigdy czegoś takiego nie było.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

W sumie to przydałby się jaki shoutbox na forumka. Ogarnąć tylko jakieś wymagania i tyle. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

To o wymaganiach to nie nasza sprawa :D To piszę sugestię  B)

Opublikowano

Nie widzę w tym żadnego sensu, wtedy forum byłoby niepotrzebne i wszystkie pytania lądowałyby na czacie. 

No nie, jakoś. na innych forach daje rade. Poza tym trzeba by ustalić regulamin że czat służy tylko do lużnych rozmów, a nie do zadawania pytań i problemów

Ja jestem za, tylko nie wiem jak by to maiło technicznie wyglądać...

Opublikowano

Wszystko było kiedyś na forum i pewnie nadal jest cały czas dostępne  tylko wyłączone.  Z tego co pamiętam służyło głownie do spamowania, przeklinania, pierdolenia głupot i bezsensownych emotek a nie do  rozmowy. 

Nie ma potrzeby zaśmiecać i obciążać forum, tak samo obciążać tych co przeglądają forum na urządzeniach mobilnych.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No nie, jakoś. na innych forach daje rade. 

na innych forach nie ma 4k online

Opublikowano

No nie, jakoś. na innych forach daje rade. 

na innych forach nie ma 4k online

Chyba nie ma teraz nawet 1k+ UŻYTKOWNIKÓW CZYNNYCH. 

~~

Nie zostanie to wprowadzone niezależnie od tego, ile byłoby tu głosów na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...