Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to teraz jest z tym Metin2.pl

yakuza999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow :) mam do Was takia mala prosbe o pomoc w ogarnieciu obecnego Pl-a...

Otoz jakis czas temu gralem w Metka baaardzo duzo czasu, wiedzialem o nim wszystko :) ale zycie postawilo mi na drodze wyjazd za granice itd, no wiecie sami jak to jest.. po prawie 2 latach przerwy bedac obecnie w kraju postanowilem wrucic to tego co bylo :) taki sentyment :P co prawda postac juz mam nawet fajna (body 75lv z full eq i skillami g, buffka 64 z eq i skilami na g, jakis tam wp 35 ze skilami na m9...) ogolnie mam wszystko co potrzeba by grac jednak... no wlasnie jak tu ogarnac te zmiany? jak i na czym zarabiac? co sie oplaca robic teraz zeby na jakies inne eq zarobic czy cokolwiek? nie znam nowych mapek i mozliwosci ;/ pewnie i moje eq teraz w niczym nie pomoze chociarz do najgorszych nie nalezy... jesli jestescie w stanie mi podpowiedziec co na 75lv moge teraz dzialac zeby cos z tego miec to bd wdzieczny :) a moze by tak zainwestowac w wp-ka? tylko granie nim od "poczatku" tez najciekawsze nie bedzie...

z gory dziekuje za jakie kolwiek informacje i porady :) bd na bierzaco sprawdzal i mozliwie odpowiadal na posty ;) pozdrawiam wszystkich ;)

yyakuza.jpg

Opublikowano

Gdzieś niżej w dziale Metin2 masz milion postów z poradami jak teraz zarobić, wystarczy poklikać w troche tematów.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow :) mam do Was takia mala prosbe o pomoc w ogarnieciu obecnego Pl-a...

Otoz jakis czas temu gralem w Metka baaardzo duzo czasu, wiedzialem o nim wszystko :) ale zycie postawilo mi na drodze wyjazd za granice itd, no wiecie sami jak to jest.. po prawie 2 latach przerwy bedac obecnie w kraju postanowilem wrucic to tego co bylo :) taki sentyment :P co prawda postac juz mam nawet fajna (body 75lv z full eq i skillami g, buffka 64 z eq i skilami na g, jakis tam wp 35 ze skilami na m9...) ogolnie mam wszystko co potrzeba by grac jednak... no wlasnie jak tu ogarnac te zmiany? jak i na czym zarabiac? co sie oplaca robic teraz zeby na jakies inne eq zarobic czy cokolwiek? nie znam nowych mapek i mozliwosci ;/ pewnie i moje eq teraz w niczym nie pomoze chociarz do najgorszych nie nalezy... jesli jestescie w stanie mi podpowiedziec co na 75lv moge teraz dzialac zeby cos z tego miec to bd wdzieczny :) a moze by tak zainwestowac w wp-ka? tylko granie nim od "poczatku" tez najciekawsze nie bedzie...

z gory dziekuje za jakie kolwiek informacje i porady :) bd na bierzaco sprawdzal i mozliwie odpowiadal na posty ;) pozdrawiam wszystkich ;)

Cóż mogę powiedzieć, takich tematów ostatnio jest wiele...

Z tego co sie orientuje to w uuj duzo ludzi ma teraz eq 5b.

A zarabiaja na smoczej alchemii. 

Dla low lvl malo sie zmienilo. Tylko end game. 

Jaka postacia grac to Ci nie powiem, to Twój wybór. 

Nie no dobra, graj tym bodzikiem, dobry lvl i skile lepsze :>

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

A jak to dokladnie wyglada z ta smocza alchemia? z czym to sie je? co to daje i skad to brac? (sorki za brak pl znakow ale lapek gra w kulki ;/  )

yyakuza.jpg

Opublikowano

Alchemia od 30 lvl. Dopisz okładki z moobow i potem przerabiaja się na cor draconisy, potem robisz kamienie i ulepszanie je na wyższe poziomy, masz pełno poradników na yt jak zarobić dzięki alchemii, sam za miesiąc wracam do gry na plu bo będę miał wtedy kompa ;( Mogę wiedzieć jaki serwer? Może akurat taki na którym Ja mam postać:D

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...