Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje niewykrywalny cheat w minecraft'cie?

vCastir.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!
Jak po tytule możecie zobaczyć, poszukuję niewykrywalnego cheatu lub sposobu, żeby np. przerobić huzuni.
Tak, aby nie pozostawiało po sobie śladu, menu było normalne, tak jak i w snooper settings (jakoś tak) - nazwa huzuni była inna (dla przykładu 1.8)

Jest ktoś w stanie mi pomóc?
Byłbym bardzo wdzięczny!

PS:
Kto pomoże, dostanie polubienia + najlepszą odpowiedź - mówię to głównie dla zachęty ;]

5120514749178281372145.png

Opublikowano

Każdy rodzaj czitów jest do wykrycia :)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

@Greyovsky

Dziwne, daj mi przykłady jak można to wykryć

Jeżeli chodzi o:

Huzuni w snooper settings - zmiana nazwy folderu wersji (nie wiem dokładnie jak).

Piliki w mc.jar - niestandardowa paczka

Huzuni pod ESC - można wyłączyć prawym shiftem

Klawiatura numeryczna - Nie zależnie czy klikniesz prawy, czy lewy - i tak pokazuje, że kliknąłeś oba.

Pozdrawiam.

PS: Jedynie nie wiadomo jak usunąć te menu.

Opublikowano

@vCastir. Mordeczo na TeamViwier11 to sie wykryje a poza tym to ukryte huzuni też sie da wykryć, nic trudnego "przejechać" się po folderach, jest kilka plików, które więcej ważą i jest kilka, których nie ma w normalnej wersji MC :)

PS. To sprawdzanie wymaga trochę więcej zaawansowania, jakiś helper, moderator, admin Ci tego nie wykryje jak tego nie zna :) Mogę Ci coś takiego dać pisz na pw :)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

@vCastir. Mordeczo na TeamViwier11 to sie wykryje a poza tym to ukryte huzuni też sie da wykryć, nic trudnego "przejechać" się po folderach, jest kilka plików, które więcej ważą i jest kilka, których nie ma w normalnej wersji MC :)

PS. To sprawdzanie wymaga trochę więcej zaawansowania, jakiś helper, moderator, admin Ci tego nie wykryje jak tego nie zna :) Mogę Ci coś takiego dać pisz na pw :)

@Greyovsky Bardzo bym chciał, już pisze ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do zmian w ekranie startowym można spokojnie to podmienić w plikach. Lepszym rozwiązaniem są skrypty w tym wypadku, mniej zaawansowane osób, które nie sprawdzają wagi plików napewno nie będą wiedzieć czy coś masz.

Opublikowano

Co do zmian w ekranie startowym można spokojnie to podmienić w plikach. Lepszym rozwiązaniem są skrypty w tym wypadku, mniej zaawansowane osób, które nie sprawdzają wagi plików napewno nie będą wiedzieć czy coś masz.

Skrypty? Jak nimi operować? Skąd ściągnąć? Jak wgrać?

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Istnieje! To kartka i długopis.

Dzięki temu cheatowi możesz:

- szybciej kraftować ( można wyliczyć najszybszą metodę )

- lepiej walczyć podczas pvp ( wszystko dzięki wyliczonym schematom ataków )

- bezbłędnie strzelać z łuku ( czysta matematyka )

- być nieśmiertelnym ( dzięki wyliczaniu prawdopodobieństwa i unikaniu zagrożeń )

Dodatkowo:

- nie wymaga instalacji

- jest legalny

- i wiele więcej..

Wypróbuj ten cheat już teraz! Teraz aż 50% taniej, nie przegap.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ja mam Huzuni na 1.7.2 i tylko x-ray i autochest nie są wykrywalne bo jak włączę aurę albo triggerbota to od razu leci banik. Najlepiej to samemu grać.

Opublikowano

Cześć!

Jak po tytule możecie zobaczyć, poszukuję niewykrywalnego cheatu lub sposobu, żeby np. przerobić huzuni.

Tak, aby nie pozostawiało po sobie śladu, menu było normalne, tak jak i w snooper settings (jakoś tak) - nazwa huzuni była inna (dla przykładu 1.8)

Jest ktoś w stanie mi pomóc?

Byłbym bardzo wdzięczny!

PS:

Kto pomoże, dostanie polubienia + najlepszą odpowiedź - mówię to głównie dla zachęty ;]

A więc tak...

Istnieje naprawdę wiele rodzajów cheatów w naszej grze, a ograniczanie się tylko do huzuni jest słabe..

Niektóre są trudniejsze do wykrycia inne łatwiejsze... Jednak na chwilę obecną ich "WYKRYWALNOŚĆ" zależy od umiejętności osoby, która Cię sprawdza.

I tak.. istnieją cheaty, takie jak huzuni, zwykłe clienty z wieloma opcjami, które pozwalają Ci uzyskiwać przewagę nad wieloma aspektami w grze.

Istnieją także tzw. "Invis clienty" lub "Ghost Clienty", które są już głównie nastawione na ową "niewykrywalność" większość ghost clientów to mody na forge'a(lub na inne mod loadery), które podszywają się pod inne modyfikacje np. toggle sneaka.

W dniu dzisiejszym dla administratorów(tych mądrych) najbardziej problematyczne są tzw. "cheaty wstrzykiwalne" czyli takie, które działają poza naszym minecraftem i wgrywają classy do już odpalonej gry. Mimo to nawet te najbardziej zaawansowane, da się wykryć, zawsze gdzieś tam, znajdzie się ktoś mądry kto to zrobi.. Bo wszystko co zostało odpalone na naszym komputerze, pozostawia po sobie ślad. 

Co do huzuni, albo innych tego typu wynalazków, to jeśli Ci to wystarczy to po prostu pobierz Huzuni 3.5 VIP, zmień nazwę wersji np. na 1.8 albo mchardcore(zmienianie nazw cheatów na nazwy paczek antycheat jest teraz modne xD) i będziesz na wielu serwerach "niewykrywalny

Opublikowano

Są jakieś takieś które od razu admin nie wykryje ale jak nie będzie umiał sprawdzać to cie nie zbanuje ;c ale jak cheatowałeś na popularnym serwie i cię sprawdzają i admin dobrze sprawdza no to masz bana albo że przeoczy jakiś plik/ustawienie

Opublikowano

ale glupoty pleciesz . tfu !

Prywatne clienty sa niewykrywalne , posiadam taki . niedlugo moze udostepnie go na Project of the month.

Admin nie da rady go wykryc + jest undetected przy programach takich jak cheatsmasher , bypass na Hypixelowy anticheat watchdog , ogromna ilosc bypassow , anti crack i wiele innych.

Ja mam pytanie z drugiej strony barykady - czy ustawienie whitelisty modów klienta (np, https://minecraft.curseforge.com/projects/mod-control ) na serwerze Forge zabezpiecza przed cheatami, czy trzeba coś jeszcze (pluginy odpadają).

na niektorych serwerach za samo Forge ma sie bana :D

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

ale glupoty pleciesz . tfu !

Prywatne clienty sa niewykrywalne , posiadam taki . niedlugo moze udostepnie go na Project of the month.

Admin nie da rady go wykryc + jest undetected przy programach takich jak cheatsmasher , bypass na Hypixelowy anticheat watchdog , ogromna ilosc bypassow , anti crack i wiele innych.

Ja mam pytanie z drugiej strony barykady - czy ustawienie whitelisty modów klienta (np, https://minecraft.curseforge.com/projects/mod-control ) na serwerze Forge zabezpiecza przed cheatami, czy trzeba coś jeszcze (pluginy odpadają).

"admin nie da rady go wykryć" Wszystko zależy od tego gdzie jesteś sprawdzany ;)  

Nawet jeśli zaktualizowaliście tego waszego Oriona 10 razy, to założę się, że dałoby się go wykryć. 

+watchdog to kupa

+anti crack? aha rozumiem że zabezpieczenie jara nazywasz w ten sposób? Szpanersko. 

Opublikowano

Chyba żeśmy się nie zrozumieli - chodzi mi o serwer Forge z modami (nie kauldron/bukikit) i sposób jego zabezpieczenia przed cheatami po stronie klienta.

WIP: TerraFirmaProgressivePack  - zintegrowana paczka modów techniczno-surwiwalowych w oparciu o TerraFirmaCraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...