Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer Mamba Chroma z Ebaya - warto?

gabrys07076

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, chyba jedyna myszka razera ktora oplaca sie kupowac to deathadder.

Tylko że deathadder nie ma dodatki "chroma" i to po prostu zwykła myszka, a mamba się ładnie świeci i podobno jest jakaś dobra, ale chce jakieś opinie do tej myszki ;p

Opublikowano

https://www.morele.net/mysz-razer-deathadder-chroma-rz01-01210100-r3g1-649271/

przeciez jest chroma, tez sie swieci (? xD), sensor w tej mambie to cud techniki nie jest, tak samo jak myszka ogolnie, w porownaniu do deathaddera chromy to jest beznadziejna.

No chroma jest tylko na kółku, a ja chciałem gdzieś indziej, bo na kółku nic prawie nie widać, a jaką inną myszkę polecasz jeszcze? Jak nie mambe i deathaddera?

Opublikowano

to zalezy jaki masz chwyt ( http://www.mpcforum.pl/topic/1444571-wyb%C3%B3r-myszki-do-gier/ ) i budzet. masz jakas podkladke pod myszke?

Z tego co widzę to mam ten chwyt "claw", podkładkę miałem Razer Golathius ale niestety rozpruła mi się i teraz używam najtańszej z biedronki :P Podkładka którą teraz mam http://archiwum.allegro.pl/oferta/mistrzowska-podkladka-pod-myszke-oryginalna-niemcy-i4674827117.html

Mój budżet to jakieś max 300zł.

Opublikowano

A budzet? na poczatek to bym tu bral cos jak zowie ec1/ec2  i podkladka zowie g-sr.

Budżet: 300zł

zowie już odpada, nie ma żadnych ledów i w nocy nie będę jej nawet widział ;P Jeszcze patrzę na Roccat Kova Pure bo też dość fajna.

Opublikowano

przeciez ec1-a ma swiecacy sie ladnie scroll, nei rozumiem co ty masz do tych wszystkich myszek ;v

ogolnie wczesniejsza propozycja wychodzi poza budzet, wiec mozesz sprobowac dm 1 pro i zowie g-sr, dm 1 ma swiecace sie ladnie logo.

roccaty sa sredniakami, ma tam pare fajnych podkladek jedynie, ktore ludziom pasuja.

Opublikowano

przeciez ec1-a ma swiecacy sie ladnie scroll, nei rozumiem co ty masz do tych wszystkich myszek ;v

ogolnie wczesniejsza propozycja wychodzi poza budzet, wiec mozesz sprobowac dm 1 pro i zowie g-sr, dm 1 ma swiecace sie ladnie logo.

roccaty sa sredniakami, ma tam pare fajnych podkladek jedynie, ktore ludziom pasuja.

Dobra jeszcze mam 1 pytanko xD Znalazłem promocje na myszke Razer Diamondback, opłaca się ją? Czytałem recenzje i podobno najlepsza z myszek Razer.

Opublikowano

Rozważ jeszcze Steelseries Rival 300, a nawet 700. Bardzo dobrze wykonane myszy, równie dobry sensor co w myszkach Zowie. Podświetlenie myszy jest.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Najlepsza do CS to obecnie Logitech G403 wired, DM1 PRO S oraz ZOWIE EC1/2A lub FK1

Ciekawą nowością jest również CM MasterMouse Pro L :) Wszystkie oprócz zowie na PMW3360 czyli najlepszym sensorze na świecie :)

POLECANE MYSZKI

powyżej 200zł   1.ZOWIE FK1/EC1A/EC2A itp    2.DM1 PRO S   3.RAZER Deathadder
od 150 do 200zł   1.Gigabyte XM300   2.DM1 PRo   3.SS Rival 300
od 100 do 150zł   1.CM Storm Alcor   2.OZONE NEON 3K   3.Tessoro Saggita

do 100zł    1.A4tech A90 bloody    2.Logitech G100s    3.Cougar 200K   do 50zł Tracer Vanquish

Opublikowano

Rozważ jeszcze Steelseries Rival 300, a nawet 700. Bardzo dobrze wykonane myszy, równie dobry sensor co w myszkach Zowie. Podświetlenie myszy jest.

Najlepsza do CS to obecnie Logitech G403 wired, DM1 PRO S oraz ZOWIE EC1/2A lub FK1

Ciekawą nowością jest również CM MasterMouse Pro L :) Wszystkie oprócz zowie na PMW3360 czyli najlepszym sensorze na świecie :)

Tylko że ja nie chciałem tylko do CSGO, chciałem także fajną myszkę z efektem chroma, coś takiego jak ma razer mamba :P

Opublikowano

Tylko że ja nie chciałem tylko do CSGO, chciałem także fajną myszkę z efektem chroma, coś takiego jak ma razer mamba :P

Czyli RGB w myszce? Mam ustawione ciągłe zmienianie koloru w mojej myszce, podczas grania i tak nie patrzysz na myszkę, więc nie opłaca się dopłacać/kupować słabej myszki tylko dla "chromy".

tenor.gif

Opublikowano

Czyli RGB w myszce? Mam ustawione ciągłe zmienianie koloru w mojej myszce, podczas grania i tak nie patrzysz na myszkę, więc nie opłaca się dopłacać/kupować słabej myszki tylko dla "chromy".

No to ja już w końcu nie wiem jaką myszkę kupować ;p Nie chciałem takiej zwykłej ;D

Opublikowano

A4tech A90 bloody lub AL90 masz fajne efekty świetlne a myszki lepsze od Mamby czy Chromy, mają swietną tehcnologię lightstrike oraz bardzo dobry sensor w AL90 to Avago 9800 czyli laserowa mycha... w zasadzie nie rozumiem jak można płacić za mambę 400 czy 500zł :v tylko dla kolorowego podświetlenia....

Mamba to takie gówno że masakra... Jedyne co ma dobre to kształt... to gorsze od chińskich śmieci z Aliexpress...

POLECANE MYSZKI

do 100zł    1.A4tech A90 bloody    2.Logitech G100s    3.Cougar 200K   do 50zł Tracer Vanquish

Opublikowano

A4tech A90 bloody lub AL90 masz fajne efekty świetlne a myszki lepsze od Mamby czy Chromy, mają swietną tehcnologię lightstrike oraz bardzo dobry sensor w AL90 to Avago 9800 czyli laserowa mycha... w zasadzie nie rozumiem jak można płacić za mambę 400 czy 500zł :v tylko dla kolorowego podświetlenia....

Mamba to takie gówno że masakra... Jedyne co ma dobre to kształt... to gorsze od chińskich śmieci z Aliexpress...

Chciałem tą mambe bo znalazłem na ebay za 320zł ;P Bezprzewodową ;D

Bloody nie kupie, bo mam właśnie teraz bloody i szajs jak nie wiem co.

Opublikowano

Słuchaj, robisz taką głupotę że aż głowa boli...

Mamba jest chu*owa i tyle na jej temat, lepiej jak wejdziesz do tesco i kupisz 1 lepszą myszkę. + jeszcze bezprzewodowa...

Ziomek to tak jak ludzie kupują cześci do kompa np. Czerwona obudowa + czerwona Płyta główna bo ładnie wygląda..

Kup sobie jedną z myszek które polecili ci koledzy, a skoro już zależy ci na kolorkach które cię rozpraszają podczas gry żeby poszpanować kolegom którzy przyjdą do ciebie to sobie dokup w Castoramie Ledy i poobklejaj sobie cały pokój.

Są również dobre myszki chroma i koledzy ci je już wymienili więc jeśli ci tak bardzo zależy to je wybierz.

Jeśli dalej ci nie pasuje że nie świeci jak choinka w święta to bierz tą mambę i sie nie pytaj na forum..

Opublikowano

Chciałem tą mambe bo znalazłem na ebay za 320zł ;P Bezprzewodową ;D

Bloody nie kupie, bo mam właśnie teraz bloody i szajs jak nie wiem co.

no z bloody to troche zjechana sprawa, wiekszosc ich myszek jest albo slaba albo nieoplacalna, ale a90 to akurat dobra myszka, ogolnie juz masz w temacie wszystko, wybierz ktora ci sie najbardziej podoba, bo all sa dobre.

Opublikowano

Najlepiej Razer Deathadder Chroma

a jak Ci się podoba Mamba to weź ją sobie nawet do muzeum lotnictwa ku*wa jego mać ;)

POLECANE MYSZKI

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam w tej chwili bloody i to jest szajs nie polecam. Dzięki wszystkim za info, kupuję razer deathadder chroma ;p Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...